dimarts, 11 de setembre del 2007

Més actes de la Diada


Avui ha tingut lloc l’acte principal de la Diada. Com cada any, a la plaça de l’Onze de Setembre ens hem reunit un bon grup de masnovins.

Primer, la benvinguda de l’Alcalde del Masnou, el socialista Eduard Gisbert, que ha fet una crida per aixecar l’esperit i les ansies de millora i superació pròpies de la nostra terra. En acabar, el representant d’IC-V eua, el regidor Màxim Fàbregas, ha donat lectura al text reivindicatiu consensuat per la majoria de grups municipals –exceptuant el PPC-.

Un cop llegit el manifest, la coral Xabec de Gent del Masnou ens ha enlluernat amb les seves interpretacions, i que han finalitzat amb el Cant dels Segadors que els presents hem interpretat mentre la Policia Local –molt ben assenyada- feia els honors d’aixecament de senyera acompanyada de marcial salutació.

Un cop finalitzat l’acte oficial, les entitats –fins a trenta-vuit- han fet lliurament dels seus presentes, en una demostració més de la força associativa de la Vila.

En acabar l’acte hem anat a l’edifici Centre donat que calia fer la inauguració de l’exposició sobre Lluis Millet, la qual recomano la visita als que no heu pogut assistir-hi.

Val a dir que avuí si que hi havia representació del PPC, tot i que aquesta es limitava a la segona representant i no pas al portaveu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ernest/o:

Aquesta memòria et falla massa darrerament. No serà l'estrés?

Nosaltres fa anys que venim assistint regularment als actes de la Diada. Ara entendràs allò de la invisibilitat que preteneu l'esquerra i que en faig esmena en el títol del meu bloc.

Però resulta impossible fer desaparèixer a qui hi és, així que no moris en l'intent. En qualsevol cas, resultaria grotesc que aquells que teniu un excel·lent sou per exercir les vostres tasques no fóssiu presentes en un acte com el d'avui. Aquells que necessitem treballar fora de la política sempre estem sotmesos a clàusules contractuals que ens impedeixen sovint ser presents a tot arreu. I ja saps, la dreta sempre treballa sota producció, contràriament a l'esquerra, que ho fa sota subvenció.

Una abraçada,

Lluís Tejedor
President del PP del Masnou


PD: jo creia que respiraves quan no veies el portaveu, i resulta que el troves a faltar. Ja veig que estava equivocat.