dimarts, 4 de setembre del 2007

Tots als actes de la Diada!!!!


Com cada any, l’Ajuntament del Masnou prepara els actes institucionals amb motiu de la diada de l’Onze de Setembre. Com cada any destacarà la presència del Partit Socialista de Catalunya amb els seus militants i simpatitzats. És un moment per reivindicar i refermar la nostre identitat alhora que emfatitzem el nostre compromís amb Catalunya.

Des d’aquest bloc us convido, socialistes, a fer palesa la vostra presència en els actes següents:

Dilluns 10 de setembre
A la Sala Capitular de l'Ajuntament del Masnou, a les 20 h, hi haurà una xerrada que tractarà sobre el present i futur de la música catalana. Tot seguit, un cop finalitzat l'acte, la Jove Orquestra de Cambra del Masnou interpretarà algunes peces musicals.

Dimarts 11 de setembre
A la plaça de l'Onze de Setembre, a les 11.30 h, acte commemoratiu de la Diada, ofrena floral i actuació de la Coral Xabec.

A la Sala d'Actes Municipal, de l'Edifici Centre, carrer de Josep Pujadas Truch 1A, segona planta, a les 12.30 h, inauguració de l’exposició “L'Orfeó Català i el Palau de la Música Catalana: l'impuls musical del Mestre Millet". Tot seguit hi haurà un refrigeri per a totes les persones assistents.

Part d’aquesta informació, així com la fotografia de l’ofrena de l’any passat han estat obtingudes de la web de l’Ajuntament del Masnou.
Us esperem a totes i tots.