divendres, 14 de setembre del 2007

El PP prepara una convenció per llançar Rajoy

Aquest és el titular d’una de les noticies de El Períodico de Catalunya. La noticia ens diu que aquest partit està preparant estràtègies per llançar Rajoy i una d’elles és una convenció.

Cal destacar l’esperit innovador d’aquest partit polític: ¡Llençaran al seu líder en una convenció! La qüestió és ser notícia, fer un titular.

Es clar, jo em faig moltes preguntes: on el llençaran? Qui serà l’encarregat de llençar-lo? Podem participar tots en el llançament? Serà retransmès per la tv? Gratis o PPV? Declararà el govern el llançament d’interès general?

Be, de totes formes, espero que quan el llencin, tingun en compte els serveis prestats al partit, al país i a la nació. Res no serà igual ja sense els famosos “hilillos de plastilina”.

3 comentaris:

eduvila2 ha dit...

No acabo d'entendre per què us fixeu tant amb els del PP si vosaltres feu les mateixes tonteries...

Estem ben arreglats...

Eduard

PD: ja tinc bloc... estaria bé que vosté que forma part de l'Ajuntament comentés el post sobre la brossa.

Anònim ha dit...

Estàs baixant el nivell, de manera alarmant.

Et suggereixo afinar més cap a l'"enemic", que a Catalunya no som pas nosaltres. No malgastis l'enginy. CiU i ERC mereixen més les teves ocurrències. De ben segur que hi ha més munició per disparar.

Salutacions,

Lluís


PD: hi ha pendent un cafè

rafasainz ha dit...

És una "bona notícia" que el PP, vulgui repetir candidat, sobretot amb els padrins que té: Acebes i Zaplana.
Un lider com el Sr Rajoy, que s'ha passat tota la legislatura, oposant-se al govern, en tema antiterrorista, com a única arma d'oposició, no diu gaire el seu favor.