dijous, 27 de setembre del 2007

El Plural / Artículos de opinión MARC VIDAL: Los pacifistas del PP

MARC VIDAL 26/09/2007
Salida de emergencia

Los pacifistas del PP
Los pacifistas de toda la vida capitaneados por el ecopopular Ángel Acebes han solicitado que el presidente del Gobierno comparezca en el Parlamento en un pleno que debería de tratar la situación de las tropas españolas en misiones internacionales, concretamente en Afganistán y Líbano. Según el PP, estos dos países están en guerra y, por ello, hay riesgos reales para los soldados.


Llegir més >>

1 comentari:

Alexis Vizcaino ha dit...

www.pledeblocs.net , un nou espai comunicatiu


Neix Ple de Blocs (www.pledeblocs.net ), l'espai comunicatiu de referència de la comunitat de blocaires del Masnou, Alella i Teià. Ple de Blocs és a més d'una eina de difusió dels blocaires locals, una plataforma de creació de nous blocs.

El passat dia 12 de setembre va sortir a la llum la primera comunitat de blocaires del Masnou, Alella i Teià per tal d'aglutinar els internautes de les poblacions del Baix Maresme aportant una eina nova però necessària dintre de la blogosfera local. Ple de Blocs facilita la visualització de cadascun dels apunts o notícies publicades per aquest col·lectiu mostrant-los també a Ple de Blocs de manera automàtica. El portal es planteja com una eina per ajudar a resoldre les necessitats especifiques dels blocaires: la projecció en l'àmbit local. Ple de Blocs és doncs el canal conductor de la informació que els propis blocaires generen dia a dia. És per això que el portal pot servir a blocaires del Masnou, Alella i Teià per donar a conèixer el seu web personal, les seves opinions i les seves idees. Però el portal www.pledeblocs.net a més és un generador de blocs per a qui no en tingui ja que ofereix l'espai per a crear-lo. Per tant Ple de Blocs vol servir per engrescar a escriure qui encara dubti per fer el seu propi bloc. Tant per afegir el bloc com per crear-lo a Ple de Blocs, només cal registrar-se per gaudir de totes les avantatges de www.pledeblocs.net . Però no cal tenir blocs o ganes de tenir-ne per a què Ple de Blocs resulti útil, ja que esdevé per si sola una molt bona eina de lectura de la informació local.
Pledeblocs.net planteja ampliacions del portal a mitjà termini, però s'aniran implementant poc a poc a mida que es vagi incrementant l'activitat.