diumenge, 28 de setembre del 2008

PodCamp Barcelona.... tercer dia: that's all folks!!!!

Avui diumenge ha estat un dia extrany a la tercera sessió de la PodCamp Barcelona ja que ha hagut menys presència d'assistents que dissabte però amb una oferta de moltíssima qualitat.

Hem de destacar l'oferta que han presentat els components de Pimpampum sobre projectes interactius basats la majoria sobre les apis de flickr. Val la pena que feu una ullada, sobre tot al projecte Masanet 2.0 que m'ha encantat i no descarto aplicar al Masnou.

Però el que ha estat, de carrer, el millor d'aquests tres dies, ha estat el debat que representants dels principals partits polítics han mantingut sobre la web 2.0. Rafael Luna (PPC), Eva Marin (ICV), Carles Campuzano (CiU), Jose Antonio Donaire (PSC) i Marcel Coderch (ERC).

Els ponents han reflexionat sobre el potencial de la web 2.0 i les possibilitats que ofereix i ha hagut moments de debat molt interessants i especialment davant les possibilitat que ofereix per fer visibles a la gent. De debò ha estat un exercici de democràcia excepcional i nomès per això, ja ha valgut la pena facilitar la consecució de la PodCamp Barcelona.

Al finalitzar, el diputat Rafael Luna ha convidat els organitzadors de l'event i aquest que suscriu, el proper 20 de novembre, a les jornades audiovisuals que organitza el Parlament de Catalunya. Obviament, he acceptat i hi assistiré.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

ei visiteu-nos

hem creat un bloc aqui a la comarca

expanyanotestima.ppcc.cat

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a espanya no:

Estic segur que la teva demanda trobarà altres foros on serà escoltada. En aquest no.