dimecres, 17 de setembre del 2008

Huracà Nebrera

Quan tothom pensava que la diputada del PPC Montserrat Nebrera havia caigut a l’ostracisme de l’aparell popular liderat per Alicia Sanchez-Camacho, la força de les seves bases remouen el panorama polític popular i preparen el que pot ser un autèntic terratrèmol.

La proposta de la candidatura a presidir el PPC de Barcelona formada pel tàndem Gotor-Tejedor fa tremolar –i no sabeu de quina forma- les estructures anquilosades d’aquest partit que, tot i que veuen els afins de Nebrera com els rivals, en realitat representen una nova visió fresca de la política, allunyada de la vella guàrdia i amb clares ganes de treballar per Catalunya.

Des de la distància política, però ben cert que n’és una nova visió.

No conec Santiago Gotor, però si que conec –prou be- en Lluís Tejedor, el segon de la candidatura. Ell és l’autèntic artífex del lideratge de la Montserrat i és l’arquitecte d’aquesta autèntica prova de força que donarà que parlar.

I és que ja ho va dir fa uns mesos la Diputada Montserrat Nebrera en l’acte que va fer al Masnou amb militants del Maresme i que vaig tenir la sort d’assistir-hi com a representant institucional: El resultat del congrés li devia al maresme i especialment al treball d’en Lluís.

De fet, tal i com va desenvolupar-se el congrés del PPC i la imatge que van donar els seguidors de Nebrera denotava la mà d’en Lluís.

Moltes vegades hem discrepat i fins i tot discutit de política i és evident que mantenim severes discrepàncies polítiques, però ací acaba la nostra diferència.

Sé que ho faran molt bé i que aconseguiran el que es proposen.

Seguiré detingudament la evolució del congrés del PPC de barcelona.

3 comentaris:

activista ha dit...

ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lluís Tejedor ha dit...

Com dius molt bé, hem discutit i discrepat políticament de molts aspectes, i ho continuarem fent. D'aquí que tinguin un valor afegit les teves consideracions.

I sí, estigues atent al desenvolupament d'aquest congrés, perquè segur que serà força interessant.

Per cert, s'acosten les ordenances i els pressupostos. I això també serà força interessant, jeje.

En qualsevol cas, moltes gràcies.

Javier Berzosa ha dit...

Montse Nebrera perdió un Congreso y, seguramente, Santi Gotor, amigo mío, y Tejedor, sólo conocido, no podrán ni presentarse al congreso provincial. En cualquier caso, si consiguen las firmas para constituirse en aspirantes...perfecto. Si además consiguen los más de 200 avales para poder formalizar una candidatura...perfecto. Si por casualidad ganaran ese congreso...pues sería una consecuencia de la democracia interna del partido popular, con independencia de la suerte que pudiera correr el partido. En cualquier caso, resulta curioso como de la mano de Nebrera se concilian los sectores más ultras y españolistas, recién desembarcados en el PPC, con los sectores más nacionalistas e incluso proabortistas. Mezclar gasolina con fuego nunca resulta buen experimento. Salud