dissabte, 27 de setembre del 2008

PodCamp Barcelona.... segon dia

Avui hem tingut la segona sessió de la PodCamp Barcelona amb la participació de més de 10 ponents i un elevat seguiment i trànsit de persones. De debò que va a ritme d'éxit.

Com ja vaig dir ahir, he participat amb una exposició sobre les accions de la Regidoria de Noves Tecnologies del Masnou des de la seva creació. Però ha hagut dos intervencions que cal destacar per que tenen identitat i personalitat pròpia.

Pel matí, la intervenció de Mar Canet, membre de Derivart i que ena ha presentat la sorprenent pàgina de Casas Tristes i de la que recomano la seva visió com element de reflexió.

I per la tarda la presència dels madrilenys Obsoletos, colque amb molta imaginació reaprofiten els antics ordinadors i altres materials que ja no utilitzem i creen noves eines. A mi m'han utilitzat com orquestra humana juntament amb tres voluntaris més i ha estat d'alló més divertit.

Per cert, el dinar al MasVell ha estat molt concorregut -erem vint-i-set persones- i això dona un nivell dels eguiment que ha tingut l'event que ha anat pujant a mida que avançava amb una mitjana de 30 assistents per ponència.