dilluns, 15 de setembre del 2008

PodCamp Barcelona: El Masnou, 26-28/9/08


Sí, sí. L’event PodCam Barcelona tindrà lloc al Masnou els dies 26, 27 i 28 de setembre i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Masnou.

Què és una PodCamp?
És una UnConference a l’estil d’una BarCamp dirigida als entusiastes i professionals de la new media, inclosos els bloggers, podcasters, YouTubers, membres de les xarxes socials i qualsevol persona que tingui curiositat per aquest tema.

La primera PodCamp va tenir lloc del 8 al 10 de setembre de 2006 a Boston, Massachusetts. Des de llavors se celebren PodCamp a tot el món

Al Masnou?
PodCamp Barcelona serà la primera PodCamp a la Península Ibèrica i tindrà lloc al Masnou del 26 al 28 de setembre de 2008

Animeu-vos i participeu...

2 comentaris:

Lluís Tejedor ha dit...

A la Península Ibèrica? Però què ets tu, l'home del temps o què?

Aquesta sí que és bona, jajaja.

Lluís

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a lluis Tejedor:

Se ciernen negros nubarrones en Génova, acompañados con una borrasca de inciertos resultados debido al débil aparato.

Desde la Comunidad de Madrid se ha ofrecido ayuda para la evacuación pero esta ha sido rechazada ante el cambio de temporal. Las rachas de Levante y Murcia permitiran resistir pero se teme que quede la estructura debilitada.

En el resto de España se prevee que mejore el tiempo y que la tormenta no deje apenas rastro.

En Cataluña el sol brilla, hace sol y se espera un tiempo magnífico para los próximos años.

En definitiva, la península Ibérica afrontará la tormenta de forma desigual, descargando principalmente en puntos concretos con intensidad lo que promoverá cambios de temperatura bruscos.