diumenge, 21 de setembre del 2008

Cap de setmana festiu!!!!

Aquest ha estat un cap de setmana molt apretat.

Ahir dissabte, al vespre, vam haver de repartir-nos entre les havaneres de la plaça d’Ocata –un éxit- i la festa de Ramon y Cajal, que va quedar una mica deslluïda per, d’una banda, el fet que l’associació no preparés sopar i, d’altra banda, la manca de representació de partits polítics a diferència d'altres vegades, excepció feta del PSC que va muntar tres taules (18 persones) i ERC (1 persona).

Es notava en l’ambient que la Teresa, Presidenta els darrers anys, ho deixava. Era la darrera vegada que, com a Presidenta assistia a un acte i va embargar-la l’emoció de forma constant.

Avui diumenge, a més, ha hagut la celebració anual del Día de la Rosa de Gavà, on ens juntem molts militants del PSC. Ha hagut més de vint-i-cinc mil persones –un éxit- de les quals 16 erem del Masnou.

Els discursos han estat molt polítics i, de forma destacada el del President Montilla, el que ha reclamat a la resta de partits, i especialment a CiU, unitat davant la negociació amb l’estat, segur d’obtenir un bon finançament per Catalunya.

Zapatero, després del disgust del congrés del PSC, s’ha estimat més enviar la Carme Chacon, que va parlar de les fortaleses del sistema financer espanyol.

Per cert, he pogut saludat moltíssims amics i amigues i especialment els meus amics de Facebook: Carme Sánchez Martín, Santi Fontbona Arbos, Carlos Fernández Báez, Ana M. Barrera, Montse Brugal, Rubén Carroza Escudero, Joan Adell Pla, Pilar Ventura Py, Ramon Bassas Segura i Ramon Vinyes Vilà. Possiblement hagin vingut més, però ha estat difícil trobar-se entre tanta gent. En alguns casos hem traspassat definitivament la barrera de la virtualitat.

Fotos de la Festa de Ramon y Cajal:



Fotos de la Festa de la Rosa: