dilluns, 29 de setembre del 2008

La Casa d'Artur Mas no és tan Gran

Dimarts passat, el diari AVUI avançava que 'La Casa Gran del catalanisme incorpora 170 intel·lectuals' en un clar intent d'identificar un llistat de noms i personalitats amb el projecte polític d'Artur Mas. Una nova divisió de l'invent del líder convergent que es presentava aquell mateix matí.

Però la realitat és que bona part dels intel·lectuals l'únic que han rebut és la proposta de participar en alguna taula rodona o grup de treball que es crearà al voltant del laboratori d'idees d'Artur Mas. Un 'think tank' comandat per l'impulsor de la plataforma autonomista 'Estatut Jo Sí', Agustí Colominas. És a dir, que han rebut la invitació formal per participar-hi, com han fet en d'altres ocasions amb fundacions vinculades a altres partits. Un fet d'allò més habitual entre personalitats i intel·lectuals d'un cert prestigi.

Aquest intent d'aprofitar el seu nom per vincular-los al projecte polític d'Artur Mas només pel fet d'haver acceptat participar en una taula rodona, no ha sentat gens bé a uns quants dels intel·lectuals apropiats indegudament per Mas.

Una d'elles, l'economista Muriel Casals, no va poder ocultar la seva sorpresa quan participava aquell mateix matí de dimarts a la tertúlia del Matí de Catalunya Ràdio. D'altres ja li han traslladat als responsables de la Casa Gran el seu malestar.

Noticia publicada a directe!cat

2 comentaris:

socialistaparalalibertad ha dit...

Montilla ha estat intel·ligent al manifestar que està sent ferm en la seva negociació amb Madrid, el que ha suposat que CIU, no l'hi assembli bé. La història ens ha ensenyat que quan primer vam pactar aquí alguna cosa amb l'oposició convergent, després allí no ho accepten ja que forcen posant el llistó molt alt, amb el consegüent rebuig del govern espanyol, una mica lògic d'altra banda. Si el president, està negociant un mínim amb el govern de Rodriguez Zapatero, podrà presentar un document que servirà per ser renegociat aquí a Catalunya, pel que és el president i sols el president el qual lideri la negociació, perquè ja se sap, després apareixen ells com els salvadors del gover.

activista ha dit...

A la caseta del meu gos i cap mes gent