diumenge, 14 de setembre del 2008

5é congrés del PSC del Maresme

Els dies 17 i 18 d’octubre de 2008, a Mataró, capital del Maresme, tindrà lloc el cinqué congrés del PSC de la comarca.

Amb el lema "Més útils pel Maresme", al congrés es presenten tres ponències que en aquests moments estan treballant les agrupacions per fer les esmenes i aportacions que es creguin adients.

Com a element a tenir present és que el nostre company i regidor Artur Gual ha estat redactor d'una de les ponències -–a relativa als temes de desenvolupament econòmic i social-.

Ara toca analitzar-les i preparar les aportacions. En seguirem parlant del congrés.

2 comentaris:

Ruben ha dit...

Sr. Suñé, no viene a cuento, pero... se lo tengo que decir, gracias a Ud. he leido Archipielago Gulag, una de esas asignaturas pendientes de libros que tenia, por supuesto no podre leer todos aquellos que quisiera aunque tuviera 7 vidas como los gatos, alguien sabio me dijo que debieramos seleccionar bien las lecturas,precisamente por ello, porque por mucho que leyeramos no podríamos abarcarlas todas, ni siquiera aquellas que tuvieran el distintivo de "indispensables".

Al hacer una mención del titulo en su blog me animé.

Ernest Suñé ha dit...

Respuesta a Ruben:

Agradezco sinceramente el reconocimiento pero humildemente no lo merezco. El mérito no es de quien recomienda sino que quien es capaz de aceptar la recomendación.