divendres, 18 de gener del 2008

Pressupostos aprovats!!!!

Aquest vespre hem tingut el ple de pressupostos tal i com vaig informar-vos en un post anterior i puc dir-vos amb satisfacció que el govern del Masnou ha aconseguit la seva aprovació.

No vull extendre'm en l'explicació per que es tard -ja us faré un nou post- però en linies generals us dic el següent:

  1. La presentació i defensa dels pressupostos a càrrec del Regidor d'Hisenda, Artur Gual, va superar totes les espectatives, emportant-se el reconeixement de tots els grups.
  2. ERC, amb la seva abstenció, ha permes l'aprovació dels pressupostos. Lamento no haver aconseguit la seva aprovació per petites discrepàncies però entenem que és una postura responsable, si més no, amb la seva coparticipació en els governs del mandat anterior.
  3. El ple va transcorre amb molta bona sintonia de totes les parts

Demà us explicaré detalladament el ple.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Me n'alegro molt que hagueu aconseguit l'aprovació dels pressupostos. Un final feliç per a tots i totes els masnovins/es! Comencem el 2008 amb bon peu!
Moltes felicitats per als regidors/es del PSC i ICV i moltes gràcies als regidors i regidores d'ERC.
Cristo

Joan Font Gasulla ha dit...

Per sobre de l'aprovació dels pressupostos, crec que és d'admirar el clima de cordialitat i de reconeixement dels mèrits entre tots els grups municipals que va regnar des de l'inici del Ple, començant per la calurosa rebuda de tots els assistents al Regidor de CiU, Jordi Pagès.
No obstant això, no es pot obviar que els pressupostos van ser aprovats únicament amb els vots a favor dels grups del govern (10),per 8 vots en contra. Ara caldrà veure si el festeig entre Esquerra i l'equip de govern té sol·lució de continuitat en el temps. Estarem davant del darrer pressupost del tripartit?? El temps dirà

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a Cristóbal:

Gràcies per la felicitació. He escrit un nou post explicant el ple que de ben segur t'agradarà.

Resposta a Joan Font:

Estic d'acord amb la observació sobre el clima que va respirar-se i també satisfet per l'emotiva rebuda i acomiadament que vam donar tots els assistents al Jordi pagès. Com he dit a l'amic Crsitobal, he fet un nou post on ho explico tot.