dimecres, 16 de gener del 2008

ALEA JACTA EST

La sort està decidida. Juli Cesar va pronunciar aquesta frase al travessar el riu Rubicó amb el seu exercit enfrontant-se al Senat romà, el que va desembocar en una guerra que al final va guanyar Cesar i el va permetre assolir la més alta responsabilitat de l'Estat.

Aquest dijous el govern del Masnou, format pel PSC i per ICV, presentará definitivament davant el Ple els pressupostos per a l'any 2008.

Aquest pressupostos, consolidant ja la dinàmica iniciada l'anterior mandat, presenten les inversions necessàries per a concloure les grans infrastructures existents a la vila (antic Mercat, 2a fase Pau Casals, 2a fase Països Catalans) i iniciar-ne de noves (1a Fase Vallmora, 2a escola bressol, Nou Pavelló Esportiu).

Alhora, però, demostren un canvi en la dinàmica pressupostària i en la gestió de la regidoria d'Hisenda afavorida principalment per la gestió del regidor Artur Gual i l'arribada d'un nou Interventor fets que han permès posar ordre en les comptes municipals, fet que ja va ser destacat en l'aprovació de les taxes i preus públics.

Durant mesos, els responsables d'arribar a un acord amb les forces polítiques de l'oposició han treballat de valent, aconseguint avenços amb la majoria de forces. El govern ha incorporat bona part dels suggeriments sempre que aquests no anessin contra l'essència mateixa de la seva política.

La manca de suport ha fet que el govern retardés la presentació dels mateixos fins al ple de gener, data que el govern va establir com a límit per a la seva votació.

Aquest dijous, doncs, el govern defensarà els pressupostos amb la intenció d'obtenir la majoria suficient per poder aprovar-los.

Alea Jacta est!!!

1 comentari:

Joan Font Gasulla ha dit...

Ara només queda saber quin partit permetrà amb el seu vot afirmatiu, o la seva abstenció, l'aprovació dels pressupostos... serà ERC, qui fa uns mesos va votar en contra de les ordenances fiscals? hhi haurà una altra aliança entre l'esquerra (dipartit) i la dreta(PP), com va succeïr amb les Ordenances??s'accepten apostes!