dijous, 10 de gener del 2008

Acte públic amb Felipe González, Carme Chacón i José Montilla

Acte públic amb Felipe González, Carme Chacón i José Montilla
Diumenge 20 de gener de 2008 a les 12:00 h.
Al pavelló de la Vall d´Hebrón


Diumenge 20 de gener, a partir de les 12:00 hores del migdia, se celebrarà un acte públic de precampanya electoral que comptarà amb la participació de l'expresident del Govern, Felipe González, el President de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, i la candidata per Barcelona i ministra d'Habitatge, Carme Chacón.


El míting tindrà lloc al pavelló de la Vall d´Hebrón de Barcelona i com sempre, el PSC del Masnou posarà a disposició de militants i simpatitzants autobussos per poder desplaçar-se a l'event.

Per més informació sobre la sortida i reserva de plaça, de dilluns a dijous i de 19 a 21 hores al telèfon 93 540 41 06.

4 comentaris:

Joan Font Gasulla ha dit...

Si en Pallach aixequés el cap... quin greu em sap que el PSC hagi perdut el seu tarannà catalanista, i hagi quedat absorbit de forma barroera pel PSOE. L'acte de què parles, un exemple clar.
Salutacions,
Joan

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a Jona Font:

Això de repartir carnets de català bo es dona molt bé a determinats sectors... però al final acabeu pactant amb el PP a Madrid a canvi d'engrunes per a Catalunya.

En Felipe Gonzales ha estat un bon president espanyol, que vau recolçar en el seu moment, però penseu que també vau recolçar l'Aznar de l'Irak i del trasvassament de l'Ebre, que forma part del partit -PP- que ha interpossat contenciós contra l'Estatut, que denúncia que el Català és la llengua vehicular, que tanca els repetidors de TV3 a València i que va promoure el boicot als productes catalans.

Feu memòria, si us plau.

Joan Font Gasulla ha dit...

Ernest, només et feia el comentari que el PSC ha perdut el perfil catalanista d'antuvi. Enlloc de defensar el vostre catalanisme em surts en què CiU va pactar amb el PP i no sé quantes coses més que no toquen. En una cosa si que tens raó, sort n'hem de donar al govern amic de Rodríguez Zapatero, sense ell no haguéssim tingut Estatut, ni l'AVE hagués arribat, ni tindriem traspassades rodalies, ni tampoc hauriem pogut desplegar l'Estatut amb la celeritat i diligència en què ho estem fent. El què està clar és que sense en Zapatero potser encara en Pasqual seria militant del PSC.
Una mica d'humulitat, si us plau

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a l'amic Joan Font:

Ni el PSC ha perdut el catalanisme, ni tot es de color de Rosa, però tampoc ho és de color negre.

No jutjo els moviments d'altrs partits per tobra la seva casa, gran o petita, ni si un és o no ja militant. En totes les cases couen faves...

Tenim, segurament poc, menys del que ens mereixem, però has de tenir clar que encara és més del que volen altres que tinguem.