divendres, 30 de novembre del 2007

Los motivos de la manifestación...


Mañana sábado una manifestación convocada por la sociedad civil y avalada por múltiples partidos políticos y asociaciones saldrá a la calle en Barcelona.

El origen de la convocatoria está en la plataforma Pel Dret a Decidir con clarísimas connotaciones independentistas. Detras de la misma, ERC, que con una clara intención electoralista, se suma a la manifestación con espectaculo de circo incluído -en el Congreso-.

A todo esto, CDC con Más a la cabeza, en una apuesta cada vez más arriesgada -Durán no se cree lo que ve- se suma a la carrera independentista para evitar lo que es ya evidente: ERC está ocupando su espacio en en polo nacionalista. Y por eso se apunta al carro de la manifestación.

La Vanguardia ha realizado una encuesta sobre los motivos por los que la gente asistirá a la manifestación. Dejando de lado que el 51% por ciento de los que han respondido (2.214) manifiestan que no asistirán, el 49 restante manifiestan que los principales motivos para asistir a la manifestación y por orden de prioridades son:

  1. Por la autodeterminación (27%)

  2. Contra el govern de la Generalitat (12%)

  3. Contra la ministra de Fomento (4%)

  4. Para que mejore el servicio de RENFE (3%)

  5. Otros motivos (2%)
Osea que en realidad, el principal motivo de la manifestación de mañana es la Autodeterminación....

Por ese mismo motivo yo no iré a la manifestación.

Y entonces, ¿que ocurrirá mañana?... Posiblemente, debido a las múltiples convocatorias y los diferentes motivos de las mismas -gente inocente que irá engañada-, la asistencia será concurrida y todos querran apuntarse el tanto... los que piden la dimisión de la ministra, los que piden la independencia, los que piden los papeles de Salamanca, los que estan en contra del gobierno tripartito...

4 comentaris:

eduvila2 ha dit...

Si no vas a la manifestació és perquè tens una consciència de partit molt forta.

El lema de la manifestació és: SOM UNA NACIÓ I DIEM PROU! TENIM EL DRET DE DECIDIR SOBRE LES NOSTRES INFRAESTRUCTURES!

Més clar impossible... la gent no anirà pas enganyada.
________

No ens enganyem Ernest... si el PP estigués governant tu ja hauries penjat 1000000 de entrades (copiades del País o El Periodico) atacant els populars per no tenir ni idea de gestionar les infraestructures de Catalunya.

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a EVP

Eduard, si el PP estigues governant no tindriem Estatut ni traspàs de competències ni papers de Salamanca ni aigua a l'Ebre ni res de res...

Els anys en que CiU governava a Catalunya i el PP a Espanya van ser els que menys inversió en infrastructures va haver a Catalunya i per això ara passa el que pasa. En l'actualitat, l'esforç inversor dels governs d'Espanya i Catalunya en infrastructrures és molt important, més que mai...

Els que us conviden a la manifestació ho fan pensant en ells i no pas en Catalunya.

El lema és una fal·lacia donat que el que es disposa ja es compleix. L'estatut recull Catalunya com a Nació i traspassa les infrastructures a la Generalitat per que siguin gestionades des d'ací...

Per cert, jo soc un socialista convençut, de mena, però ningú no m'ha donat cap consigna o instrucció, no cal. És tant evident la manipulació i la manca d'objectivitat de la convocatòria que no ens cal..

Ernest Suñé ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
eduvila2 ha dit...

Ernest, jo no sóc de cap partit, així que m'és igual qui va fer què en el passat.

Jo miro el que passa ara. I veig que els sociates ho esteu fent com el CUL. I encara hem d'aguantar actituts "xulesques". La vostra inversió pot ser molt elevada, però s'ha gestionat de la pitjor manera.

Segons tu, llavors, 700.000 persones estan enganyades... fins hi tot un dels fundadors del PSC (Maragall) i Jordi Pujol, Sobrequés...etc.

Em fa l'efecte que no has arribat a entendre el sentit de la Manifestació d'avui.

Les manifestacions es fan per un motiu i el motiu d'aquesta era ben clar. Si algú no hi estava d'acord, haver fet una altra manifestació amb un altra lema... però clar, potser no hi hagués anat ni Déu. Que últimament crec que és catalanista.