diumenge, 11 de novembre del 2007

Aquesta ha estat una setmana atípica...

Des del govern del Masnou hem estat treballant per poder aprovar les ordenances fiscals i nous mecanismes per millorar la gestió. De fet, la responsabilitat ha recaigut sobre el Regidor d'Hisenda, Artur Gual, que ha aconseguit els objectius marcats. En primer lloc, la delegació del Ple de la imposició i ordenació dels preus públics a la Junta de Govern Local, va ser votada a favor per CiU i en contra per ERC i PP. En segon lloc vam presentar l'ordenança fiscal general, que va ser aprovada per unanimitat. I per finalitzar, en tercer lloc, la modificació de les ordenances fiscals de l'any 2008, que van ser aprovada pels vots del govern amb el PP mentres que ERC i CiU van votar en contra.

Com podeu veure, tot i governar en minoria el Govern ha estat capaç de treure endavant aquest tema tant important. I tot gràcies a la bona feina de l'Artur... Gràcies.

Desprès de les lamentables declaracions de l'expresident Aznar refermant-se en les declaracions de muntanyes i deserts vaig escriure el post “Mantenella y no enmendalla” que ha estat publicat a El Plural, i amb aquest van ja dotze...

L'alliberament de les hostesses detingudes erròniament al Chad i més tard dels pilots, en una acció entre la diplomàcia Espanyola i Francesa.

Divendres, la inauguració del camp de gespa de l'Atlètic Masnou. Ha quedat preciós.

I aquest cap de setmana, l'afer de la “Cumbre Iberoamericana”. On Zapatero ha defensat el que va ser president del govern devant els insults de Chavez i que va rebre el suport del Rei, mentres que Rajoy, en una nova mostra de manca de respecte, ha criticat Zapatero...