dimecres, 3 de desembre del 2008

Gràcies Carme!!!

La Carme ha decidit tancar la seva etapa a la política municipal. Ha estat una decisió personal fruit de la seva voluntat de dedicar-se a la seva tasca vocacional de mestra.

Durant aquests anys ha estta una companya amb la que vam encetar un camí que va ser molt profitós pel Masnou.

Seves van ser les actuacions en temes d'Educació com el PEM i el Consell de Nens i Nenes o la seva participació en la primera escola bressol pública que tant bon resultat han donat a la població.

De fet la seva tasca a Educació ens ha facilitat molt les coses i especialment als actuals responsables.

Gràcies Carme i sort!!!!

4 comentaris:

Joan Font Gasulla ha dit...

Caram Ernest, no has deixat ni que es formalitzés la renuncia i el canvi de Regidor en el plenari. Fins i tot les renuncies dels regidors d'esquerra heu de capitalitzar els socialistes??? Deixeu respirar una mica

Lluís Tejedor ha dit...

Setmanes mogudetes als partits masnovins. Qui serà el proper?

Joan: he vist la notícia al Punt de dijous 4 i el post de l'Ernest és de dimecres 3, així que tens raó. Però així és la política i l'Ernest és fill de la política, no podem reprotxar-li res.

Jo em limitaré a desitjar-li sort. La Carme és una dona que sap estar i en els temps que corren és tot un mèrit.

I ara toca saber què passarà després del ple de desembre i quina serà l'estratègia d'Esquerra, encara que ja apunto que continuista, és a dir, pseudogovern, pseudotripartit.

Salutacions a ambdós.

Ruben ha dit...

Si realmente es una verdadera lástima, a titulo personal expongo que creo que el resultado de las elecciones municipales, supongo que corresponderia a otros criterios, fuera de la labor municipal, porque su trabajo fue bueno, a titulo personal creo que se equivoco ERC al decidir quedarse fuera del gobierno municipal, pero su decisión es soberana, y no puedo más que respetarla.

Suerte Carme

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a Joan Font:

No vulguis veure el que no hi ha. Agradi o no, el primer govern d'esquerres del Masnou va significar un canvi qualitatiu en la gestió municipal i l'inici d'un llarg mandat on, per fi, les coses es fan be. I la Carme ha format part la majoria del temps.

Resposta a Lluis Tejedor:

La premsa publica les notícies amb un dia de retard. Quan es va fer pública la noticia va ser el dia 3.

Els arbres no us deixen veure el bosc.

Resposta a Ruben:

La decisió de no entrar va ser sobirana i respectable. Les conseqüencies es veuran més endavant.