dijous, 16 d’octubre del 2008

Debate US: recta final

Se acabaron las oportunidades para los candidatos. El último debate se cerró esta madrugada con un enfrentamiento cara a cara -este sí- entre los dos candidatos.

Un MacCain sabedor de su desventaja se ató los machos y arremetió una y otra vez contra su oponente utilizando todas las argucias posibles -vinculándolo incluso a Obama con terroristas islámicos- y rechazando cualquier parecido a Bush.

Obama no rehusó el cuerpo a cuerpo y blandió tambiem firmeza en sus respuestas.

Todavía no hay análisis sobre el resultado del mismo per todo parece indicar que Obama será declarado el ganador. Y lo tiene facil, ya que con la ventaja que tiene, el hecho de conseguir siquiera un empate técnico le beneficiaría.

Mañana más...


PD

Por cierto, hoy hay pleno municipal y CiU ha presentado una moción contra las actividades en las playas del Masnou: tendremos que preguntarles esta noche si dejaran bañarse a la gente....

4 comentaris:

Joan Font Gasulla ha dit...

Ernest, crec que per dignitat,i per respecte a la veritat, hauries de suprimir el comentari que has escrit com a PD en aquest post. No cal intoxicar al personal amb l'arma de la mentida i l'engany. Et convido doncs, a publicar íntegrament la moció que presenta CiU al Ple d'aquest vespre, per tal que els teus lectors puguin treure les seves pròpies conclusions. Crec que la proposta de constituir una comissió d'investigació per aclarir els fets que van ocórrer el passat 12 de juliol a ca n'humet, no té res a veure amb el què tu comentes en el teu blog. Prou mentides, prou enganys.

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a Jona Font Gasulla:

I que voleu dir, doncs, quan no voleu que es tornin a repetir fets com els de, i transcric literalment "acumulació d'assistents a les immediacions de la platja i passos subterranis". No és el que passa cada estiu amb els focs? i a les revetlles de Sant Joan i Sant Pere?

És evident que voleu limitar els usos de la platja per interès dels vostres en contra de la gran majoria.

I això no treu assumir els errors que haguem comés. No hi ha dubte que alguna cosa hem fet malament. Però vosaltres voleu obtenir rèdit polític a costa de la platja de tots.

Des del PSC no consentirem que impediu que activitats tant arrelades com les revetlles de Sant Joan, Sant Pere, Festa Major, Ple de Riure i Fascurt deixin de realitzar-se.

Joan Font Gasulla ha dit...

Et torno a repetir, publica íntegrament la moció que presenta CiU al Ple de l'Ajuntament, perquè res té a veure amb la informació esbiaixada i fora de context que intentes transmetre. Sigue's honest amb els teus lectors que no són masnovins, i no intentis "vendre" un missatge que no s'ajusta en res a la realitat.

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a Joan Font Gasulla:

La Moció que presentarà CiU si que és esbiaxada. I demagògica.

Però el transfons de la mateixa és limitar o acabar amb activitats a la platja. És evident.

Per cert, qui vulgui conèixer el contingut de la moció que vingui al ple. O la publiqueu vosaltres.

Jo no ho faré.