diumenge, 20 de juliol del 2008

Ha acabat el Congrés!!!!

El Congrés ha acabat i ho ha fet de forma extraordinària en generai i especialment pel Maresme. A més de Joan Rangel a l'executiva hi serà la nostra diputada Consol Prados fet que ja és del tot extraordinari; però aquest no és el fet més important. Hi ha un altre que encara supera el que ha passat.


Hi ha una notícia molt bona pel PSC del Masnou i és que l'Artur Gual ha estat escollit vocal de la Comissió de Control Financer del PSC. Ha estat el vocal que ha obtingut més vots i juntament amb la Presidenta Núria Bozzo i els alres tres vocals s'encarregarà de garantir els comptes del Partit.


Moltes felicitats Artur!!!! -no us perdeu el video on el nomenen al plenari que val la pena-. També ha vingut Zapatero i Montilla l'ha marcat i molt. Demà us faré un resúm de la jornada...


Gaudiu de més fotografies del Congrés i dels videos...



9 comentaris:

Unknown ha dit...

Despres de las jornades tant intensas, hem fet tots una bona feina.
Amb moments per a l´historia,i amb
una gran unanimitat i unitat amb els plantegements.
Amb una clara vocació federalista i catalanista, sense excloure a ningu, no ens fa falta fer parets ni portes per fer cap casa gran, Catalunya ja es una gran finca on hi cabem tots i dic tots sense exclusions, aixo ho dic per els passa-volants que tenen la barra de dir en el seu bloc que el socialisme es excloent i xenofob ( oi joan), tu ja m´entens.

Aixo es un partit que dona garanties de gobernabilitat, i9 aixo es el que conve a Catalunya.

SALUT

Unknown ha dit...

P.D.

Felicitats ARTUR GUAL.

SALUT

Joan Font Gasulla ha dit...

Abel, suposo que lo de xenòfob i excloent ho dius pel vostre diputat Joan Ferran, el que va arrencant crostes nacionalistes. Aquest és el verdader socialisme, el caracteritzat pel sectarisme, l'excolent, el del pensament únic, el de moltes paraules i pocs fets, el que s'omple la boca de federalisme, i actua defensant la unitat d'espanya, el que defensa una solidaritat mal entesa, el que diu que triarà Catalunya davant de ZP, però fins ara, no ha fet cap pas per obtenir un nou finançament, ni per obtenir les promeses de ZP (recordeu la promesa del traspas de rodalies?, o la promesa de bilateralitat en la negociació del finaçament, i tants altres incompliments). El catalanisme del PSC no es demostra de cara a la galeria amb el nomenament d'Isidre Molas com a President, es demostra obtant per tenir grup parlamentari a Madrid, votant en contra de les idees dels barons espanyolistes (Chávez, Ibarra, Bono i cia). No volgueu enganyar, el la flama catalanista del PSC es va apagant, lentament, poc a poc. Convido a Castells, Geli i tants d'altres que encara els motiva la catalanitat, per fer un pas endavant en la defensa dels seus ideals. Fets i no paraules.

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a l'Abel:

Certament hem treballat de valent i el resultat pel Maresme no pot ser millor: 2 membres de l'executiva i un membre de la comissió de Finances que, a més, és el nostre company Artur Gual.

Resposta al Joan Font:

No és moment de retrets sino de treballar plegats pel millor de Catalunya i del Masnou.

Sortim d'un Congrés molt ben organitzat i amb un gran suport i mobilització, estem, per dir-ho en llenguatge col·loquial, sobrats per a fer front a qualsevol repte.

Hi jugueu?

Unknown ha dit...

Joan, em sap greu que et sentis aludit, jo amb referreixo a Joan Arnera, que es el rey de la descualificació, insultant als socialistas, i als seus valors universals.
Ja saps que sempre ( crec ) parlem amb respecte.

Espero que aixo aclareixi al mal entes que hagi pogut produir-se.
Per la meva part et demano disculpes si no he posat el cognom Arnera, pero no anava per a tu.

SALUT I REPUBLICA

Unknown ha dit...

P.D.
A Joan Gasulla

Et recomano que llegeixis el bloc " LES INTENCIONS MECANIQUES"
de l´Arnera, i sabras el que es l´insult constant contra el socialisme, sobretot l´ultim article publicat "llengues petites..."

es detestable

activista ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
activista ha dit...

Hola Ernest, si vols ja pots enllaçar el meu bloc amb el teu.

Ja parlarem.

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a l'Abel:

Fas molt be en aclarir a qui adreces els teus comentaris però no dir on pot trobar allò que et molesta doncs segurament és la millor recomanació que pots fer-li ja que trobarà més afinitats de les que penses.

Dit això la teva acció és meritòria de ser reconeguda.

Resposta a l'Activista:

He deixat un comentari al teu bloc. Seguirem en contacte.