dilluns, 7 de juliol del 2008

El poder econòmic del Maresme

Al PP estan amoinats.

La vencedora moral del congres del PPC, la catedràtica Montserrat Nebrera, a més de demostrar capacitat de lideratge i tenir les idees clares, ha estat capaç d'obtenir més vots que compromissaris, fet inaudit i que demostra que el discurs de defensa de candidatura, en la línia de Luther King i Obama -he tenido un sueño- va calar.

Però, cal reconèixer que, realment, a mes de la força del personatge al darrera hi ha homes i dones de gran capacitat de treball i amb les idees molt clares -en conec unes poques- que, en una aposta arriscada -fins i tot han estat depurats- van apostar per la renovació.

I per poc no els surt be, per ben poc. Certament, la guanyadora ha estat Alícia Sanchez-Camacho, no importa si per molt o per poc, si amb més o menys percentatge ha guanyat i punt.

Però Montserrat Nebrera se sap guanyadora moral. I ho està explotant. En té recursos personals -manté un equip unit i amb ganes- i econòmics -al maresme hi ha molts diners- i a Génova ho saben.

Els escridassaments que van patir alguns dirigents i la divisió existent preocupa, i molt. Saben que de no reconduir la situació la corda pot trencar-se.

De moment ja li ha fet el salt a l'Alícia i Rajoy la rebrà.

La Operación Yunque segueix endavant, a veure que passa ara...

3 comentaris:

Unknown ha dit...

aqui es demostra que el PP catala
es presoner de madrid, es una llastima que una candidata amb aires nous li hagin fet la traveta, o rajoy arregla aixo o el PP catala esta condemnat a la escisió.

Com esta el pati.....

socialistaparalalibertad ha dit...

Llarga és l'ombra del PP de Madrid, que diu que vol anar al centre.
A qui centre es refereix? al quilometre zero?
Mariano, el que fas molt bé és imitar al teu antencessor.
¡Para este viaje no hacia falta tantas arforjas!

Javier Berzosa ha dit...

No es oro todo lo que reluce. El 43 % de votos que consiguió Nebrera González en el pasado Congreso del PPC fue el resultado de la suma de votos de los que apoyaban a la chica que aterrizó en paracaídas en el PPC de la mano de Piqué y aquellos otros que perdían sus cargos por ser sireristas y ya tenían claro que su candidato les había dejado colgados. Amén de las consignas que corrieron entre los partidarios de Sirera de votar Nebrera o no votar. No es el reflejo real de cómo se encuentra el partido ni mucho menos. Entiendo que ya lo quisieran muchos que así fuera, pero se engañan. El Congreso sirvió para elegir democráticamente (pese a las actitudes intolerantes de los nebreristas) a una Presidenta del PArtido Popular de Catalunya, y resultó vencedora Alicia Sánchez Camacho. No hay nada más. El que quiera hacer oposición que se monte un nuevo partido o espere al próximo Congreso.