dijous, 10 de juliol del 2008

El Mundo no creu en Catalunya

Efectivament i tal com diu el títol d'aquest post, el diari El Mundo, mitjà informatiu que guia els criteris polítics del PP no estima Catalunya. Segurament no us estic descobrint res que no sabeu, pensareu que soc poc original, però és que l'aversió d'aquest mitjà és malaltissa fins a l'extrem de no voler esmentar Catalunya, com si aquesta no existís.

M'explicaré. Aquest diari, a la seva edició web, a la part superior i sota la capçalera disposa d'una franja de vincles amb els diferents apartats que hom pot seleccionar i que estableixen la linia de notícies del mateix. D'aquesta forma tenim, per ordre d'aparició i en literal: España Internacional Economía Cultura Ciencia Tecnología Deportes Salud Comunicación TV MADRID BCN IB CVA CyL i seguidament la resta de seccions que aquest diari creu de prou interès.

Fixeu-vos la forma amb que fa referència a les comunitats autònomes: MADRID BCN IB CVA CyL. No existeix Catalunya!!!; aquest diari anula qualsevol referència a Catalunya i de forma barroera incorpora BCN per a la seva substitució.

Si veiem quin és l'estil que utilitza a la resta de comunitats veiem com MADRID és esmentada amb totes les lletres, mentres que Illes Balears, Comunitat Valencia i Castilla y León son esmentades amb els acrònims de referència a les respectives comunitats: IB CVA CyL.

Quina hauria de ser la referència de Catalunya? si apliquem la lògica i deixant de banda MADRID, Catalunya hauria de ser escrita com CAT.

I això deu provocar alèrgia a més d'un, oi PJR.


8 comentaris:

Unknown ha dit...

Jo crec que el nom del diari esta equivocat, el nom verdader es "MI MUNDO", o sigui su mundo.

Donc per fet que la credibilitat la te per terra, amb la seva actitud amb 11M ha sigut deplorable, manipuladora, vil, papista o millor dit peperista, amb una falta de rigor inmens.

De fet entre , el mundo, la razon, la cope i la resta de diaris pro-conspiratius van voler des-legitima
la victoria del PSOE a las eleccions generals, en fi "PATETIC",

I a mes volen que CATALUNYA no tingui un pes preponderant al seu diari, DONS JO PROPOSO QUE NINGUN CATALA COMPRI EL DIARI, JA QUE SINO EXISTIM, PER NOSALTRES TAMPOC EXISTEIXEN.

Si algu pensaba que amb en RAJOI s´acabaria el maltracte a CATALUNYA, esta molt equivocat, la
feina de desprestigi contra CATALUNYA comtinua.

una pena

Anònim ha dit...

Si de tant en quant aixequessis la mirada del melic veurie'es que als quioscos surt diàriament un diari que es titula El Mundo Catalunya, on hi ha informació sobre la nostra comunitat.

Salutacions,

Lluís


PD: la claca no et falla mai. No seràs tu mateix l'Abel?

Anònim ha dit...

Si de tant en quant aixequessis la mirada del melic veurie'es que als quioscos surt diàriament un diari que es titula El Mundo Catalunya, on hi ha informació sobre la nostra comunitat.

Salutacions,

Lluís


PD: la claca no et falla mai. No seràs tu mateix l'Abel?

Unknown ha dit...

Gracies senyor tejedor per la seva apreciacio, per cert si tinc personalitat i tinc pensament propi, i per mol que diguis continuare participant al bloc del senyor Suñer, ja que pensem igual.

Per cert senyor tejedor, el nom es fictici, i soc qui menys es pensa,

Evidentment que coneixo a l´ernest igual que a voste.

SALUT

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a Lluis Tejedor:

És cert que hi ha l'edició de Catalunya d'aquest diari però no és menys cert el que denuncio. Que hi hagi una edició de Ctalunya ho entenc, que no esmentin Catalunya i posin BCN no te cap sentit. I tu ho saps.

Respost a l'Abel:

Amic, cuida't. Dilluns ens veiem.

Anònim ha dit...

Saludos, Mohamed "Abel".

Lluis

Unknown ha dit...

Señor Tejedor, veo que esta intrigado por mi nacionalidad.

Pues soy catalan, ademas de aconfesional, ademas de federalista. Si lo que ha dicho
de llamarme mohamed cree que me ofende, se equivoca, yo tengo un profundo respeto a la inmigracion, ¿y usted?.

P.D.

Por cierto noto en sus comentarios
algo de celos,¿no sera que en su
blog no entra ni dios?, o por el contrario ¿usted veta todos los comentarios que no son de su cuerda?.creo que es eso.

saludos cordiales desde la españa plural y respetuosa.

socialistaparalalibertad ha dit...

Amigo LLuís:
Creo que quienes tienen que levantar la mirada de su ombligo, es el PP, ya que al parecer solo están buscando quién de vosostros es el más patriotero de todos y quien es el garante de la unidad de España como única critica al PSOE,que por cierto totalmente equivocada, , ya que se ha demostrado que e respeto a la diversidad, cultural y lingüística, tal como hemos hecho los socialistas en nuestro 37 congreso, es lo que hace favorecer más la unidad de todos los españoles, pues solo conociéndoos de verdad es como más nos respetaremos y como sentiremos como proyecto común sin exclusiones la construcción de una España unida pero diversa.
Seguro que me llamaras claca.
Me adelantaré a tu comentario.
No soy claca, lo que pasa es que dentro del socialismo hay más unidad de criterio que en vuestro partido, que solo está preocupado por quién ocupa el sillón del máximo responsable.
Ah! dile a Mariano, que ser persona ya conlleva tener ojos y cara, ya que le gusta decir tanto eso de "somo el partido de las personas, de los de que tienen ojos y cara" yo creo que una persona podrá tener deficiencias o no pero la forma humana, es cabeza, tronco y extremidades, y en la cabeza en concreto, tenemos entre otras cosas ojos que forman parte de la cara.
Un abrazo