diumenge, 24 de febrer del 2008

Yo soy optimista!!!!

Convocados al acto central del PSC en el Maresme, en Mataró, además de escuchar un buen Barón y descubrir las nuevas habilidades de Manuel Más hemos sido iluminados por las palabras de Chacón. La Carme, nuestra Carme, ha transmitido una fuerza y una capacidad que me permite deciros, a todos: Yo soy optimista.

Por cierto, la foto es de la solapa de mi americana de pana.... más fotos del acto aquí

5 comentaris:

Xavier Mir ha dit...

Jo també sóc optimista. Per això vull la independència:
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/75256

Joan Font Gasulla ha dit...

Ernest, encara que tingui clar el teu vot el proper 9-M, et convido a participar en l'enquesta que trobaras en el meu blog.

www.joanfontgasulla.blogspot.com

Salut i força

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a Xavier Mir:
No comparteixo la teva demanda però en democràcia hom pot expressar-se. Has de saber, però, que el dia 9M no estaràs decidint si Catalunya és o no independent, sino si el president del govern és Zapatero o Rajoy. Pensa-hi!!!

Resposta a Joan Font:
Desconec quins han estat els problemes tècnics per no incorporar el PP ni l'abstanció però crec que hauries de retirar aquesta i fer-ne una de nou. No em sembla just doncs és el que el PP vol: fer còrrer la veu que la resta de partits els fem fora. Per aquest motiu no participaré a l'enquesta.

Joan Font Gasulla ha dit...

Resposta a l'Ernest,
Ets ben lliure de participar o no, faltaria més. És curió que aquest cop no hem estat els partits polítics qui hem exclòs al PP d'una enquesta, ha estat el mateix servidor blogspot, et ben asseguro que a la plantilla creada, hi eren contemplades totes les opcions. Donat que m'en vaig adonar del defecte quan unes quantes persones ha havien votat, no vaig creure convenient eliminar-la, hi he intentat esmenar els problemes tècnics afegint les dues opcions en un annex, és tot el què hem permet la informàtica. No obstant, cadascú pot manifestar la seva opinió en el blog, no com d'altres blogs polítics que no permeten fer comentaris.

Ernest Suñé ha dit...

Resposta al Joan Font:

Agraeixo la teva resposta i entenc que la no aparició del PP no es deu a la teva voluntat, però has d'entendre que, al marge de la llibertat de respondre no vull participar en una enquesta sesgada d'orígen.