divendres, 29 de febrer del 2008

¡¡¡ETA atenta contra el PSOE!!!!


La banda terrorista ETA atentó anoche contra la sede del PSE-PSOE de Derio con un artefacto explosivo en el que hubieron daños materiales pero por suerte no causó víctima alguna.
Análisis de responsabilidades:
  1. Los culpables: los terroristas.
  2. Los cómplices: los que los jalean.
  3. Los que luchan: las fuerzas y cuerpos de seguridad del estado.
  4. Los que ponen lo que hay que poner: El Gobierno.
  5. Los que estorban: los que no dan apoyo al gobierno en este tema de interés nacional por obtener frutos políticos.

4 comentaris:

Joan Font Gasulla ha dit...

Sempre apostaré pel diàleg per acabar amb el mal anomenat probelma basc. Cal negociació política, i molta, molta valentia del govern socialista per tirar-ho endavant. No pot acollonir-se davant del PP com ho ha fet en aquesta legislatura. Negar el diàleg és perpetuar el terrorisme, fet que en alguns ja els interessa.

Ernest Suñé ha dit...

Resposa a Joan Font:

Amic Joan, estic totalment d'acord en allò que fa la negociació però totalment discomforme respecte a l'apreciació d'acolloniment.

El govern d'Espanya ha aguantat molt i de moltes bandes i no ha cedir ni davant el xantage de la banda ni del de les victimes i menys del PP tot i les cvampanyes que va engegar.

Ha pres la decisió en veure la impossibilitat d'arribar a un acord.

Recorda que ETA ha seguit atentant i ha causat 4 morts.

Pel que fa a la possibilitat de negociar amb ETA jo estic totalment d'acord, amb condicions, però d'acord.

Unknown ha dit...

lo millor per el terrorisme, es la divisio, i tots sabem qui es dedica ha dividir, a manipular i a mentir.El pitjor per el terrorisme es deixar-lo sense arguments,i el gobern socialista ho ha fet.

Unknown ha dit...

feliçitats zapatero, has estat magnific, ens fas sentir optimistas a tots els catalans, gracies per defendre catalunya davant de tota espanya, has respost a rajoy amb tolerancia, respecte,i has dit prou a les mentides sobre catalunya, mil gracies