dilluns, 10 de març del 2008

Sense paraules....


6 comentaris:

Josep M Comajuncosas ha dit...

Deixa'm fer una observació, a nivell de país si més no (del meu país): heu tret 9000 vots més.
El vostre mèrit ha estat la desídia dels altres. Els electors de CiU en bona part s'han quedat a casa, els d'ERC en gran part. Em sembla que l'orgasme us durarà poquet, però disfruteu-lo, que no sabria dir si us l'heu guanyat en fets però sí en campanya, sou uns cracks.

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a Josep M. Comajuncosas:

Apreciat Josep Mª analitzaré detingudament la teva observació respecte als vots i intentaré extreure, més endavant, les conclusions adients.

Discrepo pel que fa al mèrit dels vots. La participació ha estat altíssima pel que no es pot parlar de desídia. Tampoc la gent s'ha quedat a casa: a més del bon resultat del PSC, CiU ha obtingut 11 diputats -molt bon resultat- i el PP ha crescut en vots.

Els electors d'ERC i ICV no s'han quedat a casa -alguns si- i en canvi han decidit votar PSC.

De moment Puigcercós ha dimitit de govern i no m'extranyaria que ERC sortís de la Generalitat i haguessin d'avançar-se les eleccionms autonòmiques...

Des del PSC estem preparats per afrontar qualsevol tesitura...

Alexis Vizcaino ha dit...

Apreciat Ernest,
Estic segur que deus estar exultant amb els resultats. Segur que són bons i me n'alegro que els tingueu vosaltres i no uns altres. Tanmateix he de dir que em sorprèn que pugui fer feliç haver guanyat unes eleccions aportant tant poc contingut polític com heu fet vosaltres. Segur que el PP en tenia poc, però vosaltres menys. Només sou la negació del PP. "Si no vas, ellos vuelven" és una frase tan encertada com patètica. La frase "La Catalunya optimista" no és millor i buida de contingut qualsevol cosa que pugui proposar el PSOE. Em prenen el pèl però sóc feliç!
Però és el que sou, un partit amb l'única convicció de fer el joc al PP; caigui qui caigui, peti qui peti.
Però estic content perquè esteu trencant tòpics, Catalunya amb un president andalús, i Catalunya salvant el cul al PSOE (pels vots directes, i per mantenir al PP per terra. A veure si us estireu una mica i torneu a posar aquesta comunitat autònoma on era.
Però bé, sincerament is desitjo molta sort, que la necessitareu.

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a Alexis Vizcaino:

Amic Alexis, gràcies pel reconeixement.

Has de comprendre que no estic d'acord amb tu respecte la manca de contingut: no cal confondre el missatge amb la idea.

Hem utilizat missatges curts i entenedors per arribar a la gent però disposem d'un ampli programa a l'abast del que el vulgui consultar.

Pensar que necessitem el PP és un error. Per nosaltres ara és un rival però, com ha passat altres vegades, aquest minvarà i altres vindran a ocupar el seu espectre o part d'aquest.

Els socialistes tenim clar l'Espanya i Catalunya que volem i treballem per aconseguir-ho.

Quan vulguis quedem i parlem de la concepció de la polñitica i dels polítics.

Ara vaig a relaxar-me. La responsabilitat de la campanya m'ha esgotat física i mentalment.

izquierda plural ha dit...

Y paso lo que tenia que pasar,victoria para el PSOE con un porcentaje de votos del 43,64% y mas de 11 millones de votos.
Hemos de felicitarnos todos, los votantes,los militantes y los simpatizantes,pues sin nuestro trabajo,ilusión y voto esto no hubiera sido posible.


Gracies Catalunya¡¡¡

Un fuerte abrazo.

Ernest Suñé ha dit...

Respuesta a El Socialista:

Gracias compañero. Todos hemos colaborado a esta nueva victoria socialista que deberemos administrar con grandes dosis de generosidad y de prudencia.

¡¡¡¡Todos somos Zapatero!!!!