dimecres, 26 de març del 2008

La Rotonda del Masnou a la cruïlla d'Alella....

A les obres i accions encertades i satisfactòries ràpidament els hi surten pares i ideòlegs...

Jo ja ho deia!!! es la frase més sentida darrerament al Masnou davant l'èxit que jha supossat que el Ministerio de Fomento hagi executat l'obra de la rotonda del Masnou a la cruïlla d'Alella. Aquesta obra, demandada pel govern del Masnou en el passat mandat va haver de ser dissenyada i demostrada la seva viabilitat mitjançant un projecte encarregat per l'Ajuntament a una enginyeria de reconegut prestigi sota la supervisió i direcció del regidor socialista Enric Folch. Aques projecte es va basar en tècniques de modelatge i previssió mitjançamt un complex programari basat en les dades de trànsit i mesures que va prendre l'enginyeria.

L'Alcalde del Masnou, el socialista Eduard Gisbert, en representació de la vila del Masnou va presentar el projecte i va negociar-lo, juntament amb l'esmentat regidor. I foment va revisar les seves dades i va acceptar la diagnosi presentada i, fins i tot, el disseny proposat.

I el cost del treball d'enginyeria no va pujar tres-mil Euros, tot i que l'esforç dels actors implicats ha estat gran. I el premi el gaudeix tot el Maresme.

Felicitat Enric, felicitats Eduard!!!!

5 comentaris:

Joan Font Gasulla ha dit...

Donat que els socialistes esteu en una situació privilegiada (ho governeu tot), per quan apostareu per una nova xarxa d'infraestructures al Maresme, que ens permeti eliminar un punt negre com és la N-II al seu pas pel maresme?
Per cert, sembla que els socialistes hagueu descobert les rotondes ara, no fa pas gaires mesos se'n van construir d'altres al llarg de la N-II...

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a Joan Font:

Amic Joan, els socialistes catalans, d'acord amb la resta de partits catalans, defensaran a Madrid els interessos de Catalunya.

I la nacional no quedarà al marge...

Joan Font Gasulla ha dit...

Me n'alegro que tingueu en compte el tema de la N-II, tot i que sigui CiU qui ho portava en el seu programa electoral a les passades eleccions generals. Temps al temps...

Unknown ha dit...

la rotonda d´Alella ha sigut un gran encert, jo passo per ella cada dia i s´ha dinamitzat el transit, i baixat la velocitat. En cuant al ultim ple hi habia tan sols un dubte i era saber que s´hi posaria a sobre de la rotonda, les explicacions foren molt raonables, sostenibilitat, pes, etc... jo amb la meva humil opinio crec que el masnou se la tindria que fer seva, i fer-la servir de eina de promocio del poble per ej; el fascurt, ple de riure, o dinamitzar el comerç del poble, passan molts vehicles i seria una gran promocio.

cmartos ha dit...

I que tal si feu alguna cosa amb les retencions d'alella a les 9 del matí??