dimarts, 18 de desembre del 2007

Candidats proposats per les Eleccions Generals...

El PSC del Masnou ha convocat una assemblea extraordinària per demà dimecres 19 de desembre a la sala Francisco Casado de l’Agrupació del Masnou a les vuit del vespre amb un únic punt a l’ordre de dia:

  1. Aprovació de la llista de candidats proposats per les Eleccions Generals pel proper mes de març que ha estat aprovada per l’executiva del partit.

La llista que s'esmenta és la següent:

Jo hi assistiré i donaré el meu vot!!

I tú?

6 comentaris:

Alexis Vizcaino ha dit...

Em sap greu dir això d'un representant electe tantes vegades, però amb en Manuel Mas, ex-alcalde de Mataró i Diputat a Madrid, amb la imatge neo-libreal i nacionalista espanyola que representa, menysté milers de militants del PSC actuals i històrics.
Si en Manuel Mas i polítics de la seva branca política agafen més quotes de poder, provocaran que el PSC tingui uns escissió profunda i perdem tots!
Ja veurem cap a on aneu! Però cal responsabilitat!

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a l'Alexis Vizcaíno:

El Manuel Mas és un molt digne representant del PSC al Congrés de Diputats. És una persona propera, oberta, treballadora i amb les idees clares. Representa clarament el PSC, a tot.

Entenc que puguis discrepar o, fins i tot no estar d'acord amb molts dels postulats que defensa, discrepancia fruit de la teva postura política diferent a les nostres.

Nosaltres posem les cartes damunt la taula de forma clara i transparent...

Alexis Vizcaino ha dit...

Bé Ernest...
No es tracta de les meves idees socials o el meu model nacional.. Jo em veig votant a l'Antich del PSIB i en canvi mai a en Mas (Manuel o Artur) o Montilla. Al menys n'Antich té visió nacional i no regional.

Tanmateix no parlo de mi.. parlo de vosaltres i de les clares divergències que hi ha al PSC.. bé les discrepàncies de sempre: PSC vs PSOE.
Vosaltres trieu..
La tria és Antich o Gisbert o Maragall o tants d'altres, abans que Mas (Manuel) i Montilla.

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a l'Alexis Vizcaíno:

Al PSC no hi ha divergències enteses com un problema sino com un element d'enfortiment i cohesionador. El debat és necessari i més quan formes part d'un partit d'ampli espectre amb molta implantació.

El procès de l'elecció dels candidats és una de les grans claus de tot partit democràtic. En el cas del PSC, aquest és transparent i amb una clara intenció: volem al Congrés qui millor pugui representar-nos.

El Manuel és un, però hi ha més.

Respecte al posicionament de representació nacional o regional és un eix en el que no crec. Jo veig el PSC a l'eix esquerra/dreta posicionat, obviament a l'esquerra. L'altre eix és fictici. Jo no penso que treballar a favor de Catalunya sigui fer-ho contra Espanya o a la inversa.

Alexis Vizcaino ha dit...

Només escric sobre la darrera qüestió.. la resta les he explicades prou clares.
La qüestió nacional regional no tenen perquè anar contra Espanya, això ho dieu valtres. Jo vull un estat propi perquè crec que és la millor manera de defensar uns interessos nacionals, tanmateix és perfectament lògic i de fet diria que és el més coherent (amb coneixements de d'antropologia i història) cercar millores nacionals dins d'Espanya. És per això que a les illes aposten pel domini .cat des d'un govern del PSIB, per mi el més coherent de tots! I el PSIB no té res d'independentista simplement té un plantejament català, lògica i coherentment català!! català insular això sí, amb tots els particularismes que fan i faran grans les illes!!!
Apunts per reflexionar al Nadal!!
Salut

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a l'Alexis Vizcaíno:

El fet és que ja tens un estat propi, que no t'agrada, però el tens, com jo.

Per cert, el domini .cat va ser possible gràcies a la gestió del llavors ministre d'Indústria i Energia io avui President de la Generalitat, José Montilla.