divendres, 5 d’octubre del 2007

Noticies importants

Aquest matí els diaris publiques dos noticies molt importants i interessants i que seràn temes a debatre en les tertúlies polítiques d'arreu.

La primera, la detenció de la cúpula de Batasuna per ordre del jutje Baltasar Garzón i en base a uns informes de la policia en una nova mostra del rigor del Govern de Zapatero en aquest tema.

La segona, la detenció de la familia del magnicida General Pinochet a Xile per esbrinar l'origen del seu immens patrimoni.

Les dos accions de governs diferents demostren la ferma voluntat per acabar amb el mal i permetre a les persones viure en pau i amb la consciència tranquila mentre els culpables rauen a la presó.

Per cert, aprofito per recordar-vos que el govern espanyol sota la presidència d'Aznar i amb Rajoy com a ministre va impedir que Garzón jutges Pinochet... tota una demostració de valors polítics:

i per conèixer el procès íntegre de la detenció i el paper del govern espanyol us recomano que llegiu l'ESPECIAL PINOCHET del País...

I els Franco continuen intocables... En comptes de cremar imatges del Rei que ha demostrat ser més demòcrata que molts, per què no es reclama la devolució dels patrimoni dels Franco?