dissabte, 1 de novembre del 2008

L'hora dels adeus....

L'hora dels adeus....

El proper 28 de novembre els socialistes del Masnou estem cridats a escollir els membres de la nova executiva que liderarà la nau socialista els propers quatre anys.

Durant dos mandats consecutius i per un termini de sis anys he tingut l'honor d'haver ostentat la Primera Secretaria de l'agrupació socialista del Masnou amb la directa col·laboració d'un grup d'amics que hem treballat de valent per aconseguir situar el PSC del Masnou com la força política més important.

Ha arribat, però, el moment de cedir el pas, el moment que altre ocupi aquesta responsabilitat, amb energies renovades i un nou lideratge.

Divendres 28, a les 8 del vespre ens veiem....

La hora del adiós....

El próximo 28 de noviembre los socialistas del Masnou estamos llamados a escoger a los miembros de la nueva ejecutiva que liderará la nave socialista en los próximos cuatro años.

Durante dos mandatos consecutivos y por un plazo de seis años he tenido el honor de ostentar la Primera Secretaría de la agrupación socialista del Masnou con la directa colaboración de un grupo de amigos que hemos trabajado duro para conseguir situar al PSC del Masnou como la fuerza política más importante.

Ha llegado el momento de ceder el paso, el momento que otra persona ocupe esta responsabilidad, con energias renovadas y un nuevo lideraje.

Viernes 28, a las 8 de la noche nos vemos....

5 comentaris:

Lluís Tejedor ha dit...

¿...?

activista ha dit...

bona feina!!!!!!!!!!!

Joan Font Gasulla ha dit...

Diuen que sempre és millor deixar-ho quan ets a dalt, que aguantar i viure en primera persona com de dura pot ser la devallada. Bromes a banda, et desitjo molta sort en els nous projectes que tinguis entre mans.Ja ens comentaras qui serà el nou primer secretari dels socialistes del Masnou.

Pere Parés ha dit...

Hola Ernest, des de la discrepància he de reconèixer que has fet molt bona feina. Felicitats. Et desitjo molta sort i encerts d’ara en endavant.

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a Lluis Tejedor, Activista, Jona Font Gasulla i Pere Parés:

Gràcies pels vostres escrits. La democràcia comporta rotació, canvi, relleu... Tal i com explico al meu post, han estat set anys intensos, amb moltes alegries i alguna decepció, però sempre molt positiu.

Aquest relleu a la direcció del partit al Masnou suposarà, possiblement, alguns canvis d'estratègia però segur que li donarà un aire nou.

PD:
Dir-vos que, com us imaginareu, no desconnectaré de la política....