dimarts, 17 de juliol del 2007

Noticies del Masnou...

Volia ser el primer en fer referència a la noticia que publica avui el Punt respecte als salaris dels regidors de l'Ajuntament del Masnou, però l'Oriol Fernandez, al seu bloc El Masnou republicà, ja en parla. Felicitats Oriol per la teva iniciativa... aquesta vegada m'has guanyat la mà!!!

Vull però donar una felicitació pública al diari El Punt i especialment al seu periodista Lluis Arcal per haver fet una noticia d'un tema de tanta sensibilitat sense acritut i mostrant el tema de forma oberta i gens tendenciosa.

Fa molts anys que llegeixo El Punt i aquest rotatiu ha tingut moment millors, sobre tot quan el percentatge d'informació del Maresme era molt més abundant, però sembla ser que la tendència editorial millora per moments. A veure si segueix així.

I de la mateixa forma que he felicitat als anteriors, he de fer una crítica a altres. Estic parlant de la persona que, de forma covard, s'amaga darrera del seudònim de Guineu d'Ocata, que ha merescut una resposta crítica a la noticia que ha publicat al seu bloc.

2 comentaris:

La Guineu d'Ocata ha dit...

Veig que t'has ofès molt... només se m'acudeix una cosa de les que ofenen, les veritats.

Les esquerres són bones i les dretes dolentes?? Jo estic per sobre de totes aquestes coses.

Jo m'amago darrera el nom de Guineu, tu t'amagues darrera el nom de socialisme... tothom s'amaga d'alguna cosa. Segurament si no ens amaguessim alguns estaríem a la presó.

Si la meva paraula no té cap tipus d'importància, perquè t'has molestat a escriure "la biblia" en un comentari??

Ernest, se't veu el plumero, abans ens haviem enviat molts correus i fins hi tot em feies la pilota!! Vas deixar de fer-me-la quan vaig començar a preguntar-te sobre temes de l'ajuntament, com el tema del suposat 'prostíbul'. Vols que en parli més profundament?

En tot, tinc ventatge, jo et conec i tu no... em sap greu. Tan me fa semblar dolent...

Anònim ha dit...

guineu tu no estàs per sobre de res, quatre coses que saps del poble i ja et penses que ho saps tot.
Ui quina por que fas amb les teves amenaces......

Poder l'Ernest no et coneix... o si.... però som molts i moltes que sabem qui ets a la nostra comarca. ..per tant vigila què dius que poder se'ns escapa el nom i on vius.


Patufet