dissabte, 15 de novembre del 2008

Plata mundial!!!!

Las patinadoras del grupo de show del Club de Patinatge El Masnou se han proclamado subcampeonas del mundo en la modalidad de grupos Show-Precisión en el campeonato del Mundo que ha tenido lugar en Kaohsiung (China).

Un nuevo éxito de nuestras campeonas que será celebrado como se merece. Cuando obtenga alguna infiormación más al respecto os lo haré saber...

Muchas, muchísimas felicidades por que lo obtenido es fruto de vuestro esfuerzo.

Gracias.

5 comentaris:

Joan Font Gasulla ha dit...

És un gran motiu de satisfacció aconseguir un èxit tant important. No obstant, una pregunta, aquestes noies que han aconseguit la Plata, són les mateixes que, unes setmanes enrera, sortien a l'edició del Barcelonès Nord del PUNT, queixant-se públicament de la manca de recursos i instal·lacions on poder practicar la seva disciplina, assenyalant directament a l'Ajuntament del Masnou pel poc o nul suport que han rebut de la institució municipal??

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a Joan Font:
Estics d'acord que és un gran éxit. No tant ja en la forma d'expossar les seves demandes: efectivament es queixen de la manca de recursos i del poc suport institucional. I és cert: necessitarien un espai millor i més gran per poder patinar i fer i fins ara, ningú les ha escoltat prou.

El govern del masnou els ha arranjat l'esapi on ara estan -Institut Mediterrània- però no és suficient. Per això als propers pressupostos volem aixecar una nau polivalent semblant a un polisportiu però amb menys cost: per poder donar cobertura a elles i altres en la seva situació.

A veure si entre tots podem fer un millor Masnou...

bolet ha dit...

sóc un admirador del patinatge, en l'època del Sr. Azuara, feien moltes promeses al patinatge però no eren capaços de buscar pista ni cap mena d'ajut, des de que hi ha socialistes, tenen pista, tenen recolzament institucional i ecònomic i amb "matèria prima" per tant Sr. Joan Font informis perque les institucions esportives del Masnou tenen més recolzament que en els 24 anys que van governar vostès.

Joan Font Gasulla ha dit...

Gràcies per la resposta Ernest.El cert és que vaig llegir les queixes públiques del club de petinatge al PUNT, i volia saber quina era la situació actual.
No entraré en el joc de les comparacions i en què ha fet i ha deixat de fer ciu durant els seus anys de govern, només sé que les queixes de les patinadores, s'han fet en un moment actual, no fa 24 anys, i les crítiques contra les institucions s'han fet un un estadi actual, en el qual, des de fa 5 anys, governen uns altres. en 5 anys, moltes són les coses que es poden fer, i tampoc s'han fet.

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a bolet:
No cal anar per la vida llençant ganivets a tort i dret...

Queixar-se és legítim i és un símptoma de normalitat democràtica.

Resposa a Joan Font Gasulla:

Les queixes són ara i punt. També es cert que s'han fet millores però encara resta molt per fer en aquesta i d'altres disciplines....

Tenim tanta feina a fer....