dissabte, 29 de novembre del 2008

Nova executiva al Masnou!!!

Ahir divendres, a les 8 del vespre i en una agrupació plena a vessar vam fer l'assemblea de rendiment de comptes de l'executiva sortint i l'elecció de la nova executiva.

A l'acte hi va assistir el Primer Secretari del Maresme, en Santi Fontbona.

Com a Primer Secretari sortint vaig tenir el plaer de llegir l'informe de gestió. Van ser vint minuts d'expossició que va abastar tot el trajecte transcorregut en aquests darrers quatre anys i que va ser aprovat per la majoria dels asistents.

Posteriorment el president de la Mesa, el company Jordi Maset, va donar per tancat el període de presentació de candidatures amb nomes una llista que vania avalada de signatures suficients.

Aquesta llista proposava com a President del PSC a l'Eduard Gisbert i com a Primera Secretaria la Marta Neira. Aquesta va llegir el projecte de la nova executiva, un projecte agossarat, engrescador, igualitari i, sobre tot, guanyador.

L'assemblea va aprovar de forma unànim la proposta de la nova executiva.

D'aquesta forma va tancar-se el meu pas per la màxima responsabilitat del PSC al Masnou: amb la satisfacció de fer be les coses i amb la tranquilitat que els que ara assumeixen la feixuga tasca poden fer-ho encara millor.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Felicitats Ernest, vas estar molt be, has fet una bona gestió, amb molts encerts.

Sera dificil igualar-te.

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a l'Abel:

Gràcies però preimer, ha estat una tasca de tots i en segon lloc no nomès serà fàcil igualar els resultats sino que segur que entre tots els millorarem.