dimecres, 5 de novembre del 2008

Más sobre Barack Obama...

Aprovechando los innumerables recursos que la web de Antoni Gutiérrez-Rubí ofrece y extraído íntegramente de su post Barack Obama, Presidente os ofrezco el discurso completo (4.11.2008) (versión pdf en inglés) (versión pdf en español) así como el vídeo de su intervención.

Artículos relacionados:
Te sugiero…
Las niñas de Obama
Obama en las nubes
Obama no es Osama

Todo el mérito es de Antoni Gutiérrez-Rubí...

2 comentaris:

Jordi Ballvé ... Break the rules ha dit...

Bon dia,
No t'alteris Ernest. Primer de tot no vulguis barrejar els meus comentaris personals amb CDC ... com entenc que els teus no son, necessariament la posició oficial del PSOE Masnoví.
En segon lloc, entenc que facin mal, les critiques sempre son dures d'acceptar, però governar també vol dir suportar crítiques, i d'aquestes i de comentaris demagògics, nosaltres hem hagut de suportar durant 25 anys.
Una abraçada
JORDI

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a Jordi Ballvé:

No estic alterat i, si, com a Primer Secretari i mentre ho sigui els meus comentaris seran posició oficial.

No em preocupen les crítiques. La majoria serveixen per detectar allò que no fas bé o no agrada a altres. Aquestes les accepto i formen part de la professió.

Em preocupen les mentides i fal·lacies, ja be siguin per desconeixement o desinformació de qui les fa o per la mala baba d'embrutar a costa, fins i tot, de la imatge del Masnou.

Com t'he dit, donaré resposta al teu post amb un post meu.

Dit això, rebo la teva abraçada i la doblo!!!!