dimecres, 12 de novembre del 2008

Carme Chacón, la segona política d'Europa més influent

La ministra de Defensa, Carme Chacón, és la segona política europea més influent, segons indica el Wall Street Journal.


La catalana només és superada per la ministra de Finances francesa, Christine Lagarde, en la llista que el rotatiu nord-americà elabora cada any sobre les dones amb més poder arreu del món.

A més, el diari considera que la influència de Chacón serà creixent en el futur, segons informa el portal informatiu de TV3 i Catalunya Ràdio.

La presidenta de Banesto, Ana María Botín, i l’empresària de Jerez Christina Domecq, també apareixen en el rànquing.

5 comentaris:

Ruben ha dit...

Hay que reconocer que esta haciendo una buena labor, y se esta ganando el respeto de los militares, no esta mal para una Catalana.

Ruben ha dit...

Fueraparte Sr Suñe, una pregunta que seguro me sabra responder, una duda mejor dicho, ¿porque la nueva bandera de El Masnou, no lleva en el centro el escudo incorporado?

Gracias

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a Ruben:
Gracias por tu reconocimiento. Respecto a la bandera el escudo se ha omitido por indicación de Armand de fluvià, conseller Heràldic de la Generalitat de Catalunya.

Si lees el díptico que ha editado el ayuntamineto, en el apartado sobre su composición, en el únto 3 dice: "La bandera no ha d'incorporar mai l'escut de l'ens local, en tot cas els elements més representatius, que són els esmalts i les càrregues, excepte quan resulti de la conversió de l'escut en bandera".

Ruben ha dit...

Gràcies

No vaig veure cap diptic, només la informació de la web.

Gràcies de nou

Lluís Tejedor ha dit...

I aquesta revista és bona o dolenta pel tripartit? Té més credibilitat que The Economist o no supera la de El Jueves?

A veure si m'aclareu això del prestigi de la premsa internacional, perquè imagino que si ho esmentes és per alguna raó, no?.

Lluís


PD: me'n vaig al Juan Carlos I, que més de 500 persones ens esperen.