dimecres, 9 d’abril del 2008

Eppur si muove

Diu la llegenda que en ser condemnat per l'Esglesia per les seves teories, Galileo va dir "Eppur si muove".


El Partit Popular, la darrera legislatura va fer del Tribunal Constitucional el terreny de lluita i defensa de les seves opcions polítiques. Va denunciar i recòrres la majoria de les lleis i accions del govern.


Va a començar a perdre la batalla amb l'interlocutòria de Tribunal Constitucional 6729-2007 que va acceptar la recusació de dos membres, desprès va quedar en evidència de la Llei d'Igualtat, fet que vaig esmentar en el meu post de 29 de gener La estrategia de los tribunales.


I ara. Ara ha rebutjat el recurs del PP contra la llei Orgànica que ampliava el mandat de la presidència fins passades les eleccions i el dels suggeriments de senadors per part de les comunitats autònomes.


Si que és mou, si...

2 comentaris:

Unknown ha dit...

El cami que va empendre el PP de guerra de desgast cap a tots els fronts posibles, tot i las incoerencies en el tribunal constitucional per frenar l´estatut, i el intent de tenir majoria de manera "torticera" per legitimar la seva postura anti-catalana, els ha sortit malament. Catalunya sempre sera decissiva en unes eleccions, i el que el PSC
hagi arrassat es garantia de dret,
i si es consolida, sentara las base de un estat solidari i federal.

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a l'Abel:

Ets el meu millor seguidor del blog. Crearé un premis a la constància i guanyaràs el primer ... segur!!!