diumenge, 13 d’abril del 2008

Nada es lo que parece

Fa uns dies un masnoví va enviar a La Vanguardia una fotografia d'un camió de la brigada municipal vessant aigua, fet que ha estat força criticat donada les mancances que hi ha.

En aquest sentit puc afirmar que:

  1. Al Masnou, de sempre, el reg dels jardins i la neteja viaria es realitza amb aigua de pou no apte pel consum humà. Ara, amb motiu del decret de sequera han estat extremades les precaucions i s'ha reduït el reg a l'hidrosembra per evitar confusions i conscienciar la gent.
  2. La fotografia va ser realitzada fa uns mesos donat que les característiques del camió han canviat i des de fa aquest temps ja no s'assembla, així que estem jutjant amb valor d'avui un fet passat.
  3. La pèrdua d'aigua es deu a la seva posició inclinada que fa que, al trobar-se ple, sobreeixi una mica de líquid. No és pas un porus o una filtració continuada sino que es tracta d'un fet circunstancial i temporal.
Des del govern del Masnou vam posar-nos en contacte amb La Vanguardia donat que voliem fer l'aclariment però "El Defensor del Lector" donada la manca de contrast que va tenir la notícia ha decidit fer-la seva. A la Vanguardia d'avui surt publicat un artícle amb el títol Nada es lo que parece.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola company, quan a d´altres articles he parlat de sentit de pais, amb referia tambe a aquestes manipulacions, i utilitzacions mal intencionades de la premsa.
Es inadmissible en un estat democratic mentir amb tanta mala idea, utilitzant aquestes mitjes veritats prefabricant un ambient de
mala gestio.
Segur que el que va enviar la foto a la vanguardia, es dels que fan servir sovint la frase "guerra de l´aigua", gent incapacitada per gobernar, en fi ernest per aixo estan on estan "a la oposicio".