dilluns, 30 de juny del 2008

¡¡¡Ganó España!!!

La victoria de la selección española fue seguida por cientos -miles diría yo- desde la pantalla gigante instalada por el Ayuntamiento en la plaza Ramon y Cajal. No hay palabras para describir la emoción y la alegría que pasamos; por eso, me limito a mostraros unos vídeos...

2 comentaris:

Joan Font Gasulla ha dit...

Us felicito per l'èxit assolit per la vostra selecció nacional, malgrat que, com compendras, no comparteixi les vostres emocions. No em va agradar veure com les banderes espanyoles preconstitucionals van tornar a aflorar amb massa permisivitat, com també l'himne espanyol versió franquista (amb lletra). Mai no entendré com un Estat democràtic i de dret permet i tolera aquests símbols i manifestacions.Em pregunto com és que algú que oneja una bandera amb el símbol d'ETA se li aplica la llei antiterrorista, i seria condemnat també per apologia, i aquell que oneja símbols preconstitucionals, ho pot fer amb total impunitat. En fi, seria qüestió d'un altre debat.
Disfruteu de l'èxit de la roja.

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a Joan Font:

Primer de tot, agraïr-te la felicitació. A més, estic totalment d'acord amb tu en que l'acte d'ahir era merament esportiu i, de la mateixa forma que al Masnou la gent va ser un model de comportament i de responsabilitta en altres llocs no va ser així.

Qualsevol simbologia o manifestació que no s'incardini a la Constitució ha de ser democràticament rebutjada.