dissabte, 28 de juny del 2008

Festa Major

Aquesta festa Major, farcida d'activitats i propostes, fa que els polítics anem de bòlid per poder assistir-hi a tots els llocs.


Aquesta és la meva agenda...

Ahir la inauguració de l'exposició de Joves Creadors a la Casa de Cultura, el Pregó a Can Malet i la copa de cava dels avis, el correfocs, les Sardanes a Pere Grau, el ball a Ramon y Cajal i el concert de B-Violet a la platja.

Avui la visita dels carrers engalanats de Sant Rafael i Pere Grau i, en aquest darrer, les piscines pels nens petits i l'esmorzar públic i a la tarda, la visita al Parc de Caramar als amics del ferrocarril amb el seu trenet de 12 polsades, la gimcana infantil a Ramon y Cajal, el campionat de dòmino al Bar "La Penúltima" i els focs d'artifici a la platja...

I demà...

Pel matí immersió submarinista a la platja d'Ocata -front la Kennedy- per netejar el fons marí, Petanca a Ramon y Cajal, jornada castellera a la plaça de l'esglèsia de Sant Pere i concurs de paelles a Ramon y Cajal on el PSC hi participarà. A la tarda xocolatada i coca al carre Pere Grau i concert de la Principal de la Bisbal al pati del Casino.

Com a element d'excepció podrem seguir la final de l'Eurocopa des d'una pantalla gegant que l'Ajuntament instalarà a la plaça Ramon y Cajal.

I desprès... A la platja, al concert de Canteca de Macao!!!

I per fí, dilluns, el darrer dia. A la tarda assistiré a les sardanes a la plaça dels Països Catalans i a l'acte de cloenda de festa Major que tindrà lloc a la plaça de l'Esglèsia.

Aquest serà el meu recorregut, però us ben asseguro que hi ha una oferta variada i que, de debò, satisfarà a totes les sensibilitats de la Vila.

Molt bona Festa Major!!!!




Nota: Per cert avui amb motiu del dia de l'orgull Gai del 5 de juliol El Masnou ha penjant al balcó de l'ajuntament la senyera de l'arc de Sant Martí en solidaritat amb aquest col·lectiu....