dissabte, 12 d’abril del 2008

Ministres Catalans!!!!


Moltes felicitats!!!!

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Anem per bon cami, tenim el control del canons, i de la feina, ja falta menys perque un del PSC tingui un president del gobern, jejejeje.
Encara que la oposicio s´ha dedicat a criticar el nomanaments dien que per catalunya no eren prou bons, li recordo a CIU que ells no han tingut mai cap ministre,
Ups!!!! perdo si que han van tenir
un, i va ser ministre d´industria,
o era del PP? la linea es tant fina........

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a l'Abel:

Efectivament, els ministeris que assumiran Carme Chacón i Celestino Corbacho són importants, molt importants.

Joan Font Gasulla ha dit...

Desperteu del somni...no teniu cap ministre del PSC! Chacón i Corbacho són Ministres del PSOE, sense perfil catalanista. Com diria en Laporta, nos estan embaucando, al loro. Realment em fa pena aquest sectarisme socialista espanyol. Pensava que no ho diria mai, però... com et trobem a faltar Maragall, l´últim gran socialista català.

Unknown ha dit...

Estimat Joan Gasulla, no puc mes que desitjarte que despertis de la teva pesadilla, i no es altre que el nº25. Si joan si ,els 25 diputats que democraticament ha tret el PSC, i que tindran veu al parlament i defençaran a catalunya.
I en cuant a Maragall nomes dir-te que si no ets socialista, com em dona el nas, estic segur que eras dels que li fotian canya per cuansevol cosa. En fi joan ja veus que els socialistes estem molt desperts.

Joan Font Gasulla ha dit...

Amic Abel,
Sàbia deducció la de que jo no m'identifico amb el vostre partit. Com a nacionalista català que sóc, em sap molt greu i em fa molta pena veure com partits, històricament de tarannà catalanista, s'han vist engulits per sectors espanyolistes. Com vols que em cregui la pel·lícula de què els 25 diputats del psc defensaran Catalunya? Ja fa anys que m'afeito, i malgrat ho intentin, a mi no m'embauquen. Si considereu que en Corbacho és la mostra del catalanisme del PSC, millor que pleguem. I què m'en dius de la Maleni? Altre cop Ministre de Foment... això és un insult als catalans i a Catalunya. Una Ministra que s'ha mofat de tots nosaltres, repeteix. On són els 25 diputats del PSC? Potser el PSAndalucia us ha tornat a passar la mà per la cara. En fi, catalans, preparem-nos!

Unknown ha dit...

Gracies joan per respondrem, m´agrada que hi hagi debat, jo per la meva part haig de dir que soc catala,"moooolt catala".....,i que significa per a mi aixo, dons sencillament que estimo catalunya,i evidentment no em considero catalanista, pero si federalista.
Esta clar que a molta gent no li agrada la maleni, a mi per ej; no m´agrada en mas, no m´agrada en pujol petit, no m´agrada etc,etc...
Pero et vaig ha fer un acte de memoria, El ilustrissim JORDI PUJOL I SOLEI, va acunyar una frase en la cual deia que era catala " el que vivia i treballava a catalunya", nomes dir-te que catalunya a sigut sempre terra d´acollida i en corbacho es tant catala com tu i jo, Carme chacon es catalana de cuna i a mes parlo desde la coneixensa directa amb la familia, i per tant representaran catalunya sens cap dubte amb dignitat i fermesa, tant ells dos com la resta de diputats catalans.
Per tant esta clar que la meva idea de catalunya es diferent a la teva, i jo respecto la teva.
La riquesa d´opinions fa gran catalunya.