dilluns, 21 d’abril del 2008

Legalitat vigent

Mai dues paraules havien generat tanta discussió política ni exabruptes per part de persones adultes amb major o menor criteri ni personatges anònims que, amagats darrera la màscara, pretenen canviar el món. Per cert, aquests darrers amb profusió d’amenaces i insults, fins i tot telefònics –això em passa per estar a la guia- incloent-hi als telèfons dels meus fills...

Vet ací que el discurs que l’altre dia vaig llençar al vent com a manifest personal però transferible en un format més aviat poc agressiu s’ha transformat en uns dard que ha trasbalsat més d’una consciència.

Ai que pàjarus!!!! Que diria aquell...

Retornen les aigües al riu i apliquem el seny... però d’acord amb la legalitat vigent.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Ja veus Ernest, per a molts el lliure pensament es com una pedra a la sabata.
Jo donc per fet que la inmenssa majoria es dialogant i democratica, i per tant estan dins la LEGALITAT VIGENT, espero que reflexionin el que han fet, ja que sino estan mes aprop del feixisme, i no del catalanisme sobiranista.

Joan Font Gasulla ha dit...

Ernest, espero que el teu blog torni a ser el lloc de debat polític que sempre ha estat. Hem discutit i continuarem discutint de política en estat pur, donat que les nostres ideologies estan molt allunyades, però espero que tornem a recuperar el seny,i ho fem sempre amb respecte, i fugint de la grenya i les males maneres, que directa o indirectament has provocat.
Visca Catalunya Lliure

Alexis Vizcaino ha dit...

Realment el pensament que transmets fa por.
Ja veurem que aneu fent els propers anys...

Unknown ha dit...

Tant sols dir que ets lliure de dir el que et sembli.
La llibertat acaba on comença la de l´altre, i la teva la han volgut
tallar amb amenaces, i aixo si que no te justificacio.
M´agradaria que tots els que opinen al teu bloc demostrin el seu taranna democratic, rebutjant actituts impropies al lliure pensament.

Alexis Vizcaino ha dit...

Hola Ernest,
Permet-me publicitar la campanya que es va engendrar al Masnou. Com l'estelada, www.estatpropi.cat també és una iniciativa nascuda al Masnou. Encara la cosa va creixent, però ara ja som 45 adherits del Masnou al mapa dels Països Catalans.