dimarts, 15 d’abril del 2008

¡¡Capitán, mande firmes!!!

¡¡Capitán, mande firmes!!!
Y ahora digan conmigo: ¡¡Viva España!! ¡¡Viva el Rey!!


8 comentaris:

Unknown ha dit...

aixo es autoritat!!!!!!!!!!!, air vaig escoltar que estaba molt seria en el seva primera aparicio com ministre de defensa, que es pensaban que anava a jugar a barbies?, donç no esta per manar.

Joan Font Gasulla ha dit...

Això és una gran dosi de catalanisme, si senyor!
Visca Catalunya Lliure

Unknown ha dit...

Haaay estimat joan!!!!!, tu com a catalanista no ho entendras mai, creus que el teu petit univers es el univers sencer, tambe creus que catalunya esta ocupada, i pot ser que per a tu sigui aixi, per mi pensan aixi vas a contra corrent.
La identitat catalana esta assegurada, la nostre cultura tambe, la nostre llengua esta en ello, et recordo que mes be que en els 23 anys anteriors amb gobern de CIU. El PSC mai va pactar amb el PP algo que realment CIU si va fer "quin catalanisme mare de deu",
i per conseguir credibilitat heu tingut de anar al notari.
Mira amb tot el respecte al sistema democratic, les normes estan per complir-las, i la nostre estimada CARME CHACON las compleix i las fa complir aixis que.....

"TROPA FIRMEEEEES"!!!!!!!!!!.

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a l'Abel:

És un orgull que una dona i catalana sigui la primera ministra de defensa.

Resposta a Joan Font:

No podem viure d'esquena a la realitat. La realitat és que Catalunya forma part d'Espanya i que és millor trobar punts comuns i tendir ponts que viure d'esquena.

Jo també vull una Catalunya Lliure!!!

Lliure d'hipocresia per dir que les coses estan malament nomès per no ser protagonista.

Lliure de lamentacions, per so pintar res ni prendre decisions i qun disposem del major pes polític mai tingut menystenir-lo.

Lliure de prejudicis, que avoquen a emetre crítiques envers la resta justament com les que els critiquem a ells.

I, amic Joan Fot, sobretot, vull una Catalunya lliure de tòpics sobre el maltractament d'Espanya. Espanya no te res contra Catalunya, formem part d'un territori ric i amb una gran diversitat cultural i ca aprendre a conviure.

Més viatjar i més llegir!!!!!

Joan Font Gasulla ha dit...

Resposta a Abel i Ernest,
Abel, m'alegra veure que em catalogues com a catalanista, i que a l'hora, a sensu contrario, i gairebé sense voler-ho te n'hi exclous tu mateix. No us queixeu si després us titllen de poc catalanistes.
Em dius que la cultura, llengua i tradicions catalanes gaudeixen de més bona salut ara que fa 23 anys. Us recomano que abans de viatjar per espanya, ho feu per Catalunya, i podreu comprovar que ara, més que mai, estem cada cop més aprop de l'assimilació per part de la llengua i cultura castellana.
Per enéssima vegada ens retreus l'acord amb el PP.Doncs bé, gràcies a aquest acord amb un PP amb majoria a espanya, el vostre tripartit encara ha anat vivint de renta, fruit del model de finançament pactat. Vosaltres, heu governat a catalunya i a espanya, i fins l'últim minut de legislatura no heu estat capaços de millorar el finançament ni les inversions.
El respecte que teniu envers el sistema democràtic, perquè no el teniu a Catalunya i deixeu governar a la força més votada?
Ernest, dius que vols una Catalunya lliure de lamentacions, prejudicis, i no sé quantes coses més.. doncs jo vull una Catalunya lliure de governants mediocres, lliure de subordinació a Madrid, lliure d'enganys, lliure de demagògies, lliure de si al transvassament però no, però si, lliure de no a quart cinturó i a la MAT però si però no, però amb matisos. Siusplau, una mica de dignitat, seny, sentit de la responsabilitat i sentit de país.
Espanya no té res contra Catalunya... espero que sigui una broma de mal gust. Jo tampoc estic en contra de la mà que em dóna de menjar.. el problema és que espanya és ben capaç de queixelar-la.
En fi, tenim visions de país molt direfents, vosaltres continueu defensant una espanya federal, utòpica i demagògica (no teniu ni voleu tenir cap projecte federal), que jo continuaré defensant el meu projecte sobiranista que cada dia que passa, de ben segur que estem més aprop d'assolir.
Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir i tornarem a vèncer.

Unknown ha dit...

Hola Joan, esta mes que clar, la teva postura no es la meva, i per tant no la compartei-xo pero la respecto.
Amb tot el respecte que et merei-xes ni tu ni ningu amb fara sentir-me menys catala per tenir un altre opcio politica a la teva, jo soc ciutada del univers, i tu ets de pensament excloent, estaria be a molts del teu partit imitar al molt honorable JORDI PUJOL I SOLEI, l´unic lider de la vostre coalicio capaç de acabar amb la vostre mediocritat.
En quant que vivim de renta crec que es una falta de respecte per els votants, perque han sigut molt llestos per votar el canvi,ja que la olor a decadencia que feia CIU era perniciosa per el pais.
I per cert el ultim pacte de finançament que va fer CIU amb al PP, va ser una merdeta de parxe que van significar una miseria per catalunya.
En quant a gobernants mediocres gracies als votants ja no hi son.
I per acabar si el vostre projecte sobiranista pasa per, pactar amb el PP, o trencar la posicio de força que tenian els partits catalans en la negociacio de estatut, anan a madrid i fer-se la foto amb ZP (aquest que tant tires per terra i que tant dolent es per catalunya), clavan la ganivetada a tot els partits catalans, donç la veritat t´el pots confitar perque vosaltres no sou gent de fiar i catalunya ho sap.
En fi amic Joan, ja veus al meu nom es abel, catala de moltes generacions,i amb mentalitat oberta.
I nomes dir que CIU no te en propietat el codi genetic dels catalans.
NO MANIPULIS
Una forta abraçada catala de sang

SALUD

Joan Font Gasulla ha dit...

Llàstima que el Conseller Castells hagi reconegut que el darrer acord de finançament CiU-PP fou un bon acord, millorable, però un bon acord que ha permès fer avançar el país.

Unknown ha dit...

Llastima d´el espectacle que el senyor trias a fet avui al consistori barceloni, menys mal que no es alcalde de barcelona perque si no no hi hauria aigua de boca fins d´aqui 5 anys, realment penos i de poc perfil politic