divendres, 18 d’abril del 2008

Babaus!!!

A la xarxa hi ha una mena de blogaires que amb la barretina al cap -per tapar el buit- i amb les formes del Losantos van deixant, com les mosques, cagadetes per on van. Des de que en faig us d'internet -i ja fa uns quant anys- m'he trobat uns quant però sembla ser que qual epidèmia ara esta creixent i de valent.

He detectat un cau ple a vessar. Un cove d'idees, millor dit, un cove, a seques. Un borda i quatre el comfirmen com quatre babaus i el babau major...

Sembla ser que els pica sentir que hom pot estimar Catalunya i Espanya!!! vet ací el problema, i la picor. Doncs res, nano, grata, grata que si cou és per que pica...

Com deia el meu avi de múrcia "quins collons", perque tot i ser de Múrcia en parlava el Català no com aquell, que tot i ser, de ben segur, de mena en parla de "pajarus".

Si. Hi ha que no toquen i volen que la resta ballem al seu compàs...

Aquesta ha estat la resposta que he deixat al bloc de l'eminent Joan Arnera...

Vull deixar constància del meu rebuig a l'insult i a la desqualificació simplement per pensar diferent.
Sou la quintaesència del ridícul, i m'agrada. Vull dir que ja m'està bé doncs si la independència de Catalunya ha d'estar defensada per quatre babaus ja puc asseure'm tranquil.
Apa, a disfrutar del Polònia que és lo més crític i reivindicatiu que enteu.
Per cert, us deixo un record al meu bloc...

16 comentaris:

Unknown ha dit...

CATALANISTA, gran definicio si senyor, pero nomes te un amo i es convergencia, i tenen la patent.
Pobrets de ment, pobrets de d´esperit i curtets de mires.
Els socialistes us han passat la ma per la cara a totes les ultimes eleccions precisament per el vostre taran.na agresiu, falton, i per un projecte politic "ARNAT", mai millor dit.
Es verdaderament preocupant las poques mires democratiques, la falta de respecte cap altre opcio politica,i al poc respecte al lliure pensament.
Fins ara creia en el debat de idees, pero no contava que hi ha que no en tenen d´idees.
quina vergonya per catalunya.

Ernest Suñé ha dit...

Resposta a l'Abel:

Com pots veure n'hi ha de salvapàtries un futimé així que podem anar a dormir tranquils que vetllen per la pàtria.

Una abraçada!!!

socialistaparalalibertad ha dit...

Ernest:
Et felicito, per la teva postura tant coherent sabent que per a alguns no els hi fa gràcia que el govern de la Generalitat goberni un no nascut a Catalunya i es diuen integradors.
Ànims i una abraça company

Joan Arnera ha dit...

L'eminent Joan Arnera ha respost. Fins ara, figures.

Anònim ha dit...

Molt bé republicans, però ara haureu de "tragar" amb el bo d'en Suñer, que a Masnou el pacte amb ERC ja és al forn.

Abans de què us definiu, ja heu pres la decisió: primer vull seure a la cadira, després ja discutirem qui volem ser. El "politburó" republicà pensa i executa per la massa, i la massa diu amén.

I tu dic jo, que estem en plena fase de revolució o renovació (que no sempre és el mateix).

Cordials salutacions dels vostres ex-companys de l'oposició.

Lluís Tejedor

Unknown ha dit...

per joan arnera:

es erneeeeeeest i no enric, ja veus et fallen las formes i les paraules, si tens problemes amb identificar un nom, quins problemes no tindras per saber la teva identitat politica?, no pateixis els socialistas sabem perdonar. Tens las portes obertas per afiliar-te, no ho tindrem amb conte.

Unknown ha dit...

Resposta al amic Lluis Tejedor:
jo no se si el que dius es veritat, pero aixi es la politica, uns pactem amb partits d´esquerra i catalans, i d´altres pacten amb el PP i espanyolistes.
Amb sembla que si ets de ERC, jo de tu amb preocuparia mes, la doble lectura que te el retorn d´en Colom que no un pacte a un ajuntament, que per cert a Alella ja existeix fa temps.
Als d´esquerra republicana us volen fer la barca,i els taurons de CIU amb la careta de catalanistes acabaran amb vosaltres, i es trist utilitzaran de pon a algu que us va dividir en el passat, nomes os falta la PILI per fer la feina complerta.
ALERTAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Unknown ha dit...

per cert lluis, els del PP com tu no enteneu de companys, espero el teu bon humor en el sarcas-me de la resposta anterior ja que evidentment se que ets del PP.

Joan Arnera ha dit...

Per rebaixar la tensió, diré que ja havia esmenat l'erro antroponímic, Abel, en el post d'avui.
Trobo molt educatiu que diguis: "si tens problemes amb identificar un nom, quins problemes no tindras per saber la teva identitat politica?"
Tens una ploma brillant, això és indiscutible.
I gràcies, coi, potser al final m'ho acabo pensant d'afiliar-me al PSOE. Tens rao, vosaltres maneu, de manera que encara podria tocar pasta, oi que sí?
Au, salut!

Unknown ha dit...

resposta a joan.

Mira sense cap acritut, amb tot debat, o xerrada, o com ho cal.lifiquis tu, sempre s´acaba deixant de banda el mes important, la convivencia, el respecte, i sobretot les formes.
Son les primeres victimes, i al darrere i anem nosaltres, jo estimo catalunya, pero aixo no vol dir que la resta d´opcions politicas no la estimin, es mes possiblement desde el vostre cor penseu que es aixi, que com vosaltres ningu, pero us equivoqueu, a catalunya hi han moltes afinitats, i las teniu que respectar, com jo respecto las vostres.En fi jo soc dialogant amb totom, sigui del color que sigui, faltaria mes TOTS SOM CATALANS.

Joan Arnera ha dit...

Abel
Ok, d'acord, recuperem una mica les formes. Però, em temo que encara no hem parlat (ni aquí ni al meu bloc, on veig que et baralles amb l'Andreu) del què jo criticava al principi, i que era la qüestió del catalanisme i la legalitat vigent, segons la interpretació de l'Ernest, que trobo absolutament ridícula i absurda, ho sento.
És a dir, jo ja sé que hi ha maneres diferents d'entendre Catalunya, i jo tinc la meva i vosaltres la vostra (la meva és voler una Catalunya independent; la vostra una Catalunya dins d'Espanya). Fins aquí, correcte.
El què m'emprenya és que us passeu la vida criticant aquells que reparteixen carnets de catalanista, i ara feu exactament el mateix.
Salut

Nahmànides ha dit...

Com que suposo que jo també dec ser un d'aquests blocaires, us faig saber que us he dedicat un post, a la "Gran famiglia socialista". Gràcies per la inspiració.

Si el voleu llegir, sereu molt benvinguts a casa meva...

Joan Font Gasulla ha dit...

Ernest, lamento molt que hagis rebaixat el nivell polític i intel·lectual d'aquest blog. Temps enrere encara era interessant iniciar debats polítics, ara has permès entrar en un espiral de mesquinesa i analfabetisme polític.Sento llàstima al comprovar el sectarisme dels socialistes, i la màquina de poder que sou, que tot ho embasteix només per seure a la cadira...No obstant, donat que algú no se n'ha adonat, us recordo que aquests curtets de mires com se'ns ha dit, han guanyat totes les eleccions al Parlament de Catalunya, altres, en les darreres han fet el ridícul, però malgrat tot, es creuen poder governar "por la gracia de Dios".
Tornarem a lluitar, tornarem a sufrir i tornarem a vèncer. Visca Catalunya Lliure

Unknown ha dit...

a joan gasulla.
Dime de que presumes y te dire de que careces.

Jo no seria tant agosarat de entrar a valorar la inteligencia de ningu com tu, pero en fi no tinc res mes a dir, tant sols que tinguis un bon cami i de totes totes, quan arrivi el moment de la socio-vergencia que la disfrutis.

Joan Font Gasulla ha dit...

Sincerament us dic, crec que des d'aquest blog no s'hauria d'haver entrat a la grenya com heu fet.Aquesta és la meva crítica, les desqualificacions, i els insults encoberts no són bones, encara que en política, estan a l'ordre del dia. Si voleu continuar crispant, encantat, però m'hi quedaré al marge. Prefereixo parlar de política en estat pur. Senyors, que no estem en campanya (bé potser si, ja es parla d'avançar les eleccions al Parlament), i no som criatures per comportar-se com alguns ho heu estat fent. Només és la meva opinió.

Unknown ha dit...

per en joan.

M´alegra la teva nova actitut, en tot moment estic dien que els insults no porten en lloc, i la crispacio menys.
Tant sols dir que per a mi queda el tema on ha de estar, en un lloc per la reflexio.

Amb insults no arrivarem enlloc.